49

Грозна картина – пластмаса и купища боклуци на Гребната 3 дни след шоуто на Ван Бюрен

Музикалните фестивали са хубав бизнес – пълнят хотелите, помпат оборотите на малкия бизнес и са голяма реклама за Пловдив. Но има и няколко досадни подробности, ако организацията куца. Три дни след шоуто на Армин ван Бюрен пространството пред хангарите на Гребния канал прилича на незаконно сметище. Теренът не е почистен, видя репортерът на "Марица". На асфалта се търкалят пластмасови чаши и шишета, кенчета от бира и хартии, я вятърът ги разнася из тревните площи и във водата на канала. Заради партито пък много от лодките на гребците все още са в зелените площи наоколо. 

Не е ясно дали организаторите от промоутърската компания FEST TEAM и Фондация Пловдив 2019 имат ангажимент да почистят след шоуто, но общината със сигурност е длъжна да го направи. 

Грозната картина посреща спортуващите в парк „Отдих и култура“, за които има и друг проблем тази седмица – ограниченият достъп заради най-големия рок и метал фестивал Hills of Rock, който ще се проведе в Пловдив този уикенд. 

Не знаем в какво ще се превърне Гребната след този фест, ако и след него организаторите и домакините не почистят, коментират пловдивчани, които всеки ден използват пространството около канала за спорт и разходка.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Бийч

Бийч

19.07.2022 | 18:30

Диджея беше ок,ама толкова отрепки на едно място не бях виждал

Отговори
1 0
да..

да..

19.07.2022 | 11:53

ТОВА Е ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ

Отговори
12 1
Ккк

Ккк

19.07.2022 | 10:53

Стига с вашите глупост и преди е било мръсно един фестивал нищо няма да промени сигурно пред панелките ви е по чисто

Отговори
0 11
bam

bam

19.07.2022 | 11:01

Пълни глупости. Ще изчистят много ясно. Нормално е след толкова голямо събитие.

Отговори
6 5

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?