71

Гривна сваля цените в заведения и хотели на "Уикенд в Пловдив"

„Съвет по туризъм – Пловдив” и Община Пловдив ви канят на „УИКЕНД В ПЛОВДИВ“.  Петото издание на фестивала ще се проведе в града под тепетата на 29, 30 и 31 юли 2022 г. 

„Уикенд в Пловдив“ е един от най-туристическите фестивали, провеждан в град Пловдив. Веднъж годишно и само през този уикенд имате възможност да се насладите на магичния град, като се възползвате от множество атрактивни оферти и отстъпки (от -10% до -50%).

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ В „УИКЕНД В ПЛОВДИВ” И ДА ПОЛУЧИТЕ ОТСТЪПКИТЕ

За да се възползвате от всички отстъпки, това, което трябва да направите, е да се сдобиете с „Уикенд в Пловдив гривна“. Тя ще бъде вашият пропуск за получаване на всички отстъпки в обектите участници.  

ОФЕРТИТЕ

„Уикенд в Пловдив“ обединява туристическия бранш и това е в името на туристите и гражданите. Всеки гост и пловдивчанин ще може да се възползва от над 30 оферти (до този момент) за: хотелско настаняване, заведения за всеки вкус; туристически забележителности и активности за свободното време. За да бъде преживяването още по-интригуващо и запомнящо се, организаторите са подготвили и няколко туристически активности със свободен достъп. Пълен списък с офертите може да намерите на официалния сайт на събитието: www.weekendplovdiv.com. За да се възползвате от отстъпката във всеки един обект, трябва да покажете своята „Уикенд в Пловдив гривна“. 

ГРИВНИТЕ

Гривни може да закупите предварително от офиса на сдружение "Съвет по туризъм - Пловдив". По време на фестивала на 29, 30 и 31 юли гривни ще откриете на презентационните щандове на фестивал “Уикенд в Пловдив” на главната улица в Пловдив - ул. „Княз Александър I Батенберг”, до фонтана с копчетата и на ул. „Райко Даскалов” (Малката главна) пред сградата на БНБ. Една от най-добрите оферти е в партньорство с Grabo.bg. Може да вземете вашите „Уикенд в Пловдив гривни“ с отстъпка от -40 до -50% до 28 юли.  

Гривната ви дава достъп до горещи намаления и още:

ПОКАНА ЗА КОНЦЕРТ НА СЦЕНАТА НА АНТИЧЕН ТЕАТЪР – ПЛОВДИВ:

„ИТАЛИАНСКА ЗВЕЗДНА НОЩ ПОД НЕБЕТО НА ПЛОВДИВ“.

За да се насладите на „Уикенд в Пловдив“ в максимална степен, сме осигурили за всички туристи с „Уикенд в Пловдив гривна” покана за свободен достъп до концерт „ИТАЛИАНСКА ЗВЕЗДНА НОЩ  под небето на Пловдив“ с участието на Боби Соло – известен италиански певец, музикант и филмов актьор, Едуардо Вианело – певец, композитор и актьор, считан за един от най-популярните италиански певци от шейсетте години, и обичаното българско Trio Soprano от Пловдив. Водещ концерта ще бъде Рафи Бохосян. Концертът се организира благодарение на DAVID Professional, основен партньор на фестивала, и ще се проведе на Античен театър - Пловдив на 30.07.2022 г. от 21:00 часа.

И още:

„УИКЕНД В ПЛОВДИВ ТУР”

„Уикенд в Пловдив гривната“ ви дава възможността да преоткриете Пловдив по време на нашите безплатни турове. Лицензирани екскурзоводи ще ви покажат и разкажат интересни факти от историята и живота на Пловдив. Туристическите обиколки са пешеходни, до 2 часа, в историческия център на Пловдив. „Уикенд в Пловдив тур“ ще стартира от Часовника на пощата и ще се осъществи по следния график:

 •  петък, 29 юли: 19:00 часа,
 •  събота, 30 юли: 09:00 часа и 18:30 часа,
 • неделя, 31 юли: 09:00 часа. 

СПОРТУВАЙ БЕЗПЛАТНО ЕДНА СЕДМИЦА

„Уикенд в Пловдив гривната“ ви дава възможността да започнете да се грижите за вас и вашето здраве. Към всяка гривна ще получите талон за едноседмичен безплатен достъп в обектите на „Атлетик фитнес” в цялата страна. 

Изненадите не спират дотук:

„УИКЕНД ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО“

Към всяка „Уикенд в Пловдив гривна” получавате книжка „Уикенд в Пловдив предизвикателство“. Ако приемете предизвикателството и го изпълните, ще имате възможността да спечелите атрактивни награди. В какво се изразява нашата ofline игра: в книжката ще откриете място за залепване на 10 стикера. Първият от тях ще бъде комплимент от организаторите с логото „Уикенд в Пловдив“. Всеки стикер е с логото на обекта, ще може да се вземе от всяка една локация, която е участник във фестивала, но само при условие че сте се възползвали от „офертата“ на обекта. След като изпълните „Уикенд предизвикателството“ и съберете стикерите, трябва да ги снимате и да ги изпратите на организаторите по електронен път, описан в същата книжка. Ето и какви награди очакват тези от вас, които са успели да съберат своите стикери:

 • една нощувка за двама в „Новиз” хотел;
 • една нощувка за двама в хотел „Одеон“;
 • една нощувка и закуска в апартамент в хотел „Интелкооп“;
 • ваучер за отстъпка на стойност 100 лв. от „Амигос Травел“ ООД за почивка в България или Гърция;
 • ваучер на стойност 50 лв. в студио за красота и релакс „Кадифе”;
 • сауна за двама в „Новиз” хотел;
 • ваучер на стойност 20 лв. за консумация на място в сладкарница „Комплименти“;
 • книжен туристически гид „Запознайте се - Пловдив и още…“ с автограф и послание от автора Румяна Титерякова – 3 броя.

*Подробности за условията за получаване на наградите ще има на ваучерите, които ще получат победителите. 

ИНТЕРАКТИВНА КАРТА НА ЛОКАЦИИТЕ И ОФЕРТИТЕ

За ваше улеснение е създадена интерактивна карта с всички обекти и оферти, част от „Уикенд в Пловдив“. Картата ще е налична онлайн и ще може да я използвате чрез вашите смарт устройства.  Също така обектите ще бъдат обозначени със стикер „Уикенд в Пловдив локация“. Картата може да разгледате тук:  https://bit.ly/3c7YWZN.

„Уикенд в Пловдив“ очаква всички любители на градския, културния, събитийния, кулинарния и развлекателния туризъм. 

Очакваме ви на 29, 30 и 31 юли 2022 г. в град Пловдив. 

*Фестивалът се финансира от годишната програма за развитие на туризма на Община Пловдив за 2022 г.*

*При желание вашият  обект също да стане участник във фестивал „Уикенд в Пловдив“, моля, свържете се с нас на имейл: .

Партньори на фестивала са:  DAVID PROFESSIONAL, АТЛЕТИК ФИТНЕС, СПА СТУДИО КАДИФЕ, ХОТЕЛ НОВИЗ, ХОТЕЛ ОДЕОН, ХОТЕЛ „ИНТЕЛКООП“, СЛАДКАРНИЦА „COMPLIMENTI“, АМИГОС ТРАВЕЛ,  РУМЯНА ТИТЕРЯКОВА.

Медийни партньори на фестивала са: КАТРА ФМ, БНР - ПЛОВДИВ, BGTOURISM.BG, PLOVDIV24.BG, PODTEPETO.COM,  PLOVDIV-ONLINE.COM, FRAMAR.BG, SOL Communications, LICATANAGRADA.COM, FILIBE.COM, FEST-BG.COM, HOW2PLOVDIV.COM, WINETOURS.BG, ГРАБО МЕДИА АД.

 

 

 

 
 

 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?