71

Гражданин алармира: На паркинга пред „Тримонциум“ не пускат при наличие на места

На общинския паркинг пред хотел „Тримонциум“ не пускат клиенти при наличие на свободни места. Поставена е табела с надпис „Няма свободни места“, а електронното табло над бариерата показва, че има 13 свободни позиции. За това се оплака в редакцията потърпевш гражданин и изпрати снимка за доказателство. 

От колцентъра му обяснили, че хотелът и ресторантът ползвали служебни места на паркинга, които системата не отразявала.  „Това е некоректно отношение и заблуда на хората. Не ми се случва за първи път същата ситуация на този паркинг. Щом има служебни места, да ги извадят като бройка от системата, елементарно е“, коментира човекът.

Понякога се случва разминаване - таблото показва определена цифра за свободни паркоместа, а в действителност няма. Това се получава при прекъсване на електронната система заради спиране на тока или проблем с интернета, който ползваме чрез рутер от хотела, обясни пред репортера ни Ненко Калакунов- директор ОП „Паркиране и репатриране“. 

Оцени новината

Оцени новината
3.3/5 от 3 оценки
3.3/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Бети

Бети

22.08.2023 | 16:58

А какво ще кажете за мобилната конструкция "няма места", която служителите на бариерата непрекъснато дърпат напред-назад. Самоделно направено нещо от тръби, картон и дрипава жълта лента, сякаш за да те развесели докато чакаш. Жалка работа.

Отговори
8 1
Какво да кажем

Какво да кажем

22.08.2023 | 18:21

Онзи великият им директор превърнал предприятието в опг се интересува само от лапачката. Всеки ден я вижда таз табела, но до там му са възможностите.

Отговори
9 1
Джунки слугинята

Джунки слугинята

22.08.2023 | 15:59

Пак не ще да ми пуска коментара, където и да вървиш и да едеш, не по малко от тебе знам!

Отговори
2 0
Тримонциум

Тримонциум

22.08.2023 | 15:58

Въпреки, че е баш в центъра, идете им вижте персонала, също като Бразилията, нямам нищо против, всеки иска да яде, ноооо.... личи майна, отдалече!

Отговори
6 0
Мансур

Мансур

22.08.2023 | 15:55

Така е решил!

Отговори
6 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?