Следвайте ни

График за почистване на дъждоприемните шахти от 25 до 28 май 

viber icon

Почистването на дъждоприемните шахти в Пловдив продължава по график от днес до края на работната седмица. Сигнали за запушени шахти, счупени или липсващи капаци се приемат на тел. 032/675 817. Ето къде ще работят екипите:

На 25 май (вторник): ул. „Райко Даскалов“, ул. „Княз Алекасандър I“ (пешеходната зона); район „Централен“ – в пространството между бул. „Руски“, ул. „Гладстон“, бул. „Васил Априлов“, бул. „Пещерско шосе“, бул. „Копривщица“ и бул. „Шести септември“.

На 26 май (сряда): бул. „Освобождение“, ул. „Найчо Цанов“, бул. „Руски“, ул. „Победа“. 

На 27 май (четвъртък): бул. ‚Христо Ботев“, ул. „Коматевско шосе“ и Коматевския транспортен възел“; район „Тракия“ – микрорайони А10 и А11.

На 28 май (петък): бул. „Копривщица“, бул. „Свобода“; район „Тракия“ – ул. „Недялка Шилева“ и  ул. „Съединение“.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

шахти

шахти

26.05.2021 | 01:28

за улица филипово съм се обаждал на телефон който ми дадоха от район северен на фирма кмд но интересно след около час дойдоха жените от чистота и такова метене на водата стана че капка не остана голяма координация между фирмите общинска и частна и най важното мина и без чистене на шахтите капка не остана а при следващият дъжд заповядайте до Франската гимназия и детската градина да вивете шахти да видете вода ама това е целият паваж пропадна с годините ама заради едни шахти после милиони народна пара харчалък ама сугурно така е по добре с повече пари се живее по добре затова стандартът нарастна много за някои хора пара много това е

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?