71
Следвайте ни

Горещите момичета от квартет "Note" закриха коледната програма в Пловдив СНИМКИ

viber icon

Изкусителни момичета с цигулка, арфа, флейта и микрофон. Не, това не е желанието на лошите момченца към Дядо Коледа. Това е горещият квартет "Note", който покори пловдивчани тази вечер. Изявата им на откритата сцена на пл. "Стефан Стамболов" закри празничната коледна програма в града под тепетата и се превърна в черешката на тортата. 


Пловдивчани танцуваха и се веселиха с прекрасните Антоанета Бошнакова – вокал, Цвета Шопова – цигулка, Златина Георгиева – флейта и София Колева – арфа.

В програмата на коледния им концерт бяха включени изпълнения на авторски песни и кавъри на популярна музика, разбира се коледни песни и много други изненади.

Празнината атмосфера допълни Дядо Коледа, който също бе на място и посрещаше послушните малчугани.


Момичетата от квартет "Note" работят заедно в различни проекти, трупат опит през годините като екип на многобройни сцени, но едва през лятото на миналата 2020-а решават да се обединят около обща концепция.

Мисията им е всяко тяхно изпълнение да бъде майсторски представено на публиката, пречупено през призмата на артистизма и професионализма им. Прецизно и подходящо подбраният репертоар е основна задача, която се планира преди всяка една отделна изява. Така успяват с лекота да осигурят несравнимо изживяване на публиката.

 

Снимки от Наташа Манева 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?