Следвайте ни

Подлудяващи гонки с тунинг коли и мотори по Коматевско шосе

viber icon

Младежи си спретват гонки с мотори и тунинговани автомобили по Коматевско шосе, алармира разтревожен читател на “Марица“, живеещ в района. „Постоянно сме под стрес, изправят ни се косите от всяко свистене на гуми. В отсечката от бул. „Н. Вапцаров“ до Старческия дом има няколко пешеходни пътеки и треперим дали няма да пострада или загине някой. Мотористите се надпреварват кой ще стигне по-бързо до Старческия дом. А тунингованите автомобили след надлеза се дърпат яко. Тормозът е ежедневен“, разказа читателят. 

Той сподели още, че е подавал сигнали в кметството, но до резултат не се е стигнало. 

Друг проблем, според него, е че се отсичат дърветата на велоалеята там, но не се засаждат нови. „Преди 4-5 години джип, идващ от „Вапцаров“ се вряза между дърветата и сгъна колата на съсед наполовина. А ако нямаше дървета? Все пак трябва да се засяват нови, защото биха предотвратили по-сериозни последствия за живущите тук при евентуален инцидент. Алармирах ОП „Градини и паркове“, но постоянно ме прехвърлят от един на друг човек и нищо не се прави“, разказа нашият читател. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?