Следвайте ни

Голямото почистване: Освободиха улиците от изоставени коли в район „Северен“

viber icon

Акция  по репатриране на излезли от употреба МПС-та се проведе на територията на „Северен”, в Деня на Земята-22 април. Това съобщи кметът на района Стоян Алексиев.

Изоставените МПС-та са отстранени от следните адреси: бул. „България“, ул. „Златна Панега”, ул. „Полет” и ул. „Златю Бояджиев”.

 „Стремим се към опазване на околната среда и затова сме избрали символично днешния ден за осъществяване на тази инициатива”, коментира Стоян Алексиев.

От районната администрация припомнят, че според Наредбата за управление на отпадъците се облепят автомобили, които не са в движение, без технически преглед за последните две години и разположени на общински терен. За да не бъдат вдигнати старите коли, собствениците имат 3-месечен срок, в който следва да приведат автомобилите в техническо изправно състояние, да ги преместят на частен терен или да ги предадат за разкомплектоване на лицензирани за целта фирми.

Сигнали за наличието на изоставени автомобили в район „Северен“ могат да бъдат подавани на тел. 032 / 901 165 и на моб. тел. 0876 / 92 36 36.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Централен

Централен

22.04.2021 | 16:29

А в Централен кога? На метри от Областната управа-бусове, смолянски мерцедеси, разфасофани ягуари? Едно синьо ремаркенце без регистрация на Гранда и един кемпер на склад на паркинга на областната управа? Мерки-кога?

Отговори
5 0
Периферен

Периферен

22.04.2021 | 17:33

Качи малко снимки, де.... Да видим красоти и гледки. :) :) :)

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?