71

Голямо признание за пиарката на пловдивската пожарна Таня Костадинова

Чаровната връзка на пловдивската пожарна с медиите Таня Костадинова получи голямо признание навръх професионалния празник на пожарникарите. Тя е отличена с грамота за образцово изпълнение на служебните си задължения от административния секретар на МВР Лилия Бочева. Името на Костадинова е сред 20-те административни служители на Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" в страната, отличени с грамота. 

"За образцово изпълнение на служебните си задължения и по повод професионалния празник на служителите от Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" при МВР - 14 септември, на основание чл. 88, ал. 1 и ал. 2, т. 1 от Закона за държавния служител, награждавам с грамота Таня Костадинова, старши експерт (информационно-аналитична дейност и административно обслужване) в сектор "Административен", пише в заповедта. 

В началото на юни миналата година Таня Костадинова замени полицейските лампи с пожарникарски сирени и стана говорител на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Пловдив. На новия стол тя приложи големия си опит и експертност в комуникацията, за да отговори както на очакванията на ръководството, така и от страна на медиите. Независимо какъв пост заема, Костадинова умее да му придава незаменим професионален нюанс, да влага нещо от себе си, да води борба за повече положителни новини и да променя нещата към по-добро. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Кавала

Кавала

14.09.2022 | 07:44

С ДУРЕКС ли да я пазят

Отговори
3 0
Поздравления!

Поздравления!

13.09.2022 | 18:20

Да си я пазите,пожарникари!

Отговори
2 1

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?