49

Голям празник подари на децата кметът на район "Южен" по случай 1 юни

Препълнен парк с усмихнати деца и родители, над триста участници от училища в „Южен“, „Централен“ и „Западен“ обединени от „Ненси денс“ и Анастасия Чочева, надуваеми замъци с напълно свободен достъп за всички деца, подаръци и много лакомства, осигурени от спонсорите. Така изглеждаше вчера парк „Райчо Кирков“ .

От 18.00 до 20.00 часа, всички дошли на концерта се насладиха на впечатляващите изпълнения на децата, както на великолепните танцьори, така и на талантливите певци. Паркът се превърна в красива сцена за изява на много деца в пъстроцветни и оригинални костюми. Зам. кметът на район „Южен“ – г-жа Атанаска Тунтова прочете поздравителен адрес от името на кмета на района г-н Костадин Язов, връчи грамота на всеки художествен ръководител. Тя пожела на децата здраве, игри и забавления не само на празника, но през цялата ваканция!

Страхотните момичета от „Алианс за доброволци“ осигуриха възможността всяко дете да получи награда и лакомства, осигурени от нашите спонсори.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Южняк

Южняк

02.06.2023 | 18:49

Къде беше Язов-нямаше гоооо....Тук няма келепир./друго е стадиона,ПИМК/..А и единственното паркче/време е вече да го застроим,че то местат за строеж вече са кът/ на най-многолюдния Южен, щеше да се пръсне, ако се появи ефирното му туловище.Г-жа Тунтова най-после реши да извърши малко не заплатена работа/щото в кметството всичко се плаща/...пък идат и избори...

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?