Следвайте ни

Гневни пловдивчани: Пържим яйца в рейса!

viber icon

Адска жега изнерви пътници в рейс от градския транспорт в Пловдив, видя репортер на "Марица".

Автобусът по линия номер 66, тип "щъркел", изпълняваше курс в посока кв. "Прослав". Още от спирката преди подлеза на "Гладстон" вътре се чуваха гневни коментари, тъй като температурата вътре бе по-висока от тази вън. Шофьорът  бе с хавлия на врата, която да попива обилната пот, а прозорецът му бе отворен, за да влиза "хладен" въздух. Климатикът не работи, а термометърът на дисплея над шофьора показваше само чертички, явно не успял да намери стойност за жегата.

"Направо може да пържим яйца. Безобразие в тази жега", развилня се пътник. Друг пък избухна с думите: "Къде другаде има безплатна сауна?".

Така или иначе всички в този рейс ще запомнят пътуването си, дори и само за няколко спирки. А автобусът продължава да си прави курсове в адския пек. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Казах!

Казах!

15.07.2021 | 21:15

Ти малоумнико, който много разбираш от транспорт постоянно говореше срещу тролеите, които твоят любим управник Тотев унищожи, а тези сегашните ги доунищожиха! Ако бяха запазили тролеите сега тези мишки чолаковци, дошковци, петковци, нямаше да могат да се подиграват с хората, като ги возят в тези душегубки и щъркели! Нямат конкуренция и се гаврят с пловдивчани, като даже намалиха на полувина линиите и разсписанията! Но получават цялата субсидия в годишен размер от 20мил.лв!

Отговори
3 0
Пловдив

Пловдив

15.07.2021 | 20:32

Поредната бг реалност! Мизерни,мръсни,стари рейсове. Кой допуска тези подобия на возила да извършват превоз на пътници? Моментална проверка на договорите от времето на маминия и веднага спиране на рейсове,които не отговарят на условията .

Отговори
7 0
Николай Стоицев

Николай Стоицев

15.07.2021 | 20:24

Принципала в лицето на общинския съвет не вярвам да вземе отношение ! Особенно кмета димитров . Чолака му е много удобен и сгоден . Плаща си човека просто . Както и другите . Но нахалството да не спираш на спирка го има само при чолактранс . Другите от кумова срама спират !

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?