Следвайте ни

Гневна пловдивчанка: Сложиха ми скоба на колата пред ДКЦ-1

viber icon

Пенсионерка от Пловдив олекна с 30 лв., след като паркирала пред поликлиниката на Понеделник пазара. Тя се обърна към „Марица“, за да разкаже за случилото се. 

„Платих за 2 часа паркинг. Тъй като имаше много хора, които чакат пред кабинета, се забавих с 15 минути. Като излязох, видях, че на колата ми е поставена скоба, а на стъклото е залепена бележка. Обадих се на посочения телефон, след малко дойдоха две момчета и я премахнаха срещу 30 лв. Изумих се. Пенсионер съм и нямам големи възможности. Редно ли е да ми се сложи скоба пред лечебно заведение? Защо просто не доплатих например за още един час заради закъснението?“, запита тя. 

Зададохме въпросите ѝ към Ненко Калакунов, който е директор на ОП „Паркиране и репатриране“ в Пловдив.  „Мястото там е „Синя зона“. Ако жената е пропуснала да си заплати чрез паркомата или със смс за третия час, значи не се е таксувала и с правило са ѝ сложили скоба. Това е правилният начин на работа. И от двете страни там е „Синя зоня“  - и откъм пазара, и точно пред ДКЦ-то“, обясни той. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

така трябва да е

така трябва да е

04.11.2020 | 18:45

даже е задължително да е безплатно паркирането в районите на лечебните заведения................. общинския съвет ?????? направете това .няма да обеднее общината..ще съкратите един от 9 тимата зам.кметове и ето ти безплатно паркиране в тези зони.......................

Отговори
5 0
4000

4000

04.11.2020 | 17:16

Само в Мутристан пред болнично заведение няма свободни паркоместа и пациентите трябва да плащат Синя Зона . Навсякъде по света пред , зад или около болници и поликлиники е свободно паркирането , но тук не ! А иначе какво да кажем за онзи мутрьо от страни на поликлиниката , където с години наред всекидневно рекетира шофьорите , които искат да паркират в затапената част на уличката . Него го знаят и полицията и данъчните , но никой не може да му каже нищо , защото яно си плаща на когото трябва . Ей това е Мутристан !

Отговори
18 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?