Следвайте ни

Гневен пловдивчанин: Пияници вършеят между блокове на бул. „България“

viber icon

Всяка вечер пияници с бири и патрончета окупират междублоковото пространство на бул. „България“ 170-172 и купонясват. Любителите на високия градус се организират близки срещи без маски, а след себе си оставят кочина. Този пейзаж описа в сигнал до „Марица“ гневен пловдивчанин, който живее там и е принуден да се сблъсква с гледката всекидневно. 

Той споделя, че пиянските сбирки се заформят след 17 часа. 

„От сърбащи алкохол пияници не е възможно да седне човек и да си отдъхне. Оплюват всичко пред и около пейките. Събират се без маски, там има и деца, и майки с големи бири“, се казва в сигнала. 

Гневният пловдивчанин смята, че полицията трябва да извършва проверки в междублоковите пространства в града за подобни пиянски компании и да ги разтурва.  

„Настоятелно се обръщам към шефа на 3-то РПУ в Пловдив. Нека районните му инспектори да си обикалят адресите и да контактуват с гражданите.  Хубаво е да има такъв контакт“, убеден е той. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?