49
Следвайте ни

Гневен пловдивчанин: Парното тече, а връзка с Топлофикация няма

viber icon

Отоплителният сезон за едно пловдивско семейство тръгна с фалстарт.

"Преди три дни пуснаха парното у дома и от тръбата се появи странен теч –започна с няколко капки, но с течение на времето се увеличи. За няколко часа водата напълни тенджера, която бяхме поставили отдолу, за да не се повреди подовата настилка", разказва Георги Новичков. Като видял че не може да се справи сам с проблема, човекът започнал да звъни на дежурните телефони на EVN Топлофикация. „Часове наред не успях да се свържа с оператор. Автоматичният глас от линията само ми съобщаваше, че „Всички служители в момента са заети”. А това е уж спешен денонощен телефон”, негодува човекът. Упорствал цял ден, но без успех. „Днес, още със ставането от сън, пак хванах телефона. В 7.30 часа сутринта успях да подам сигнала за теча, от колцентъра ми записаха адреса и телефона и обещаха, че ще изпратят техническо лице у дома, разказва читателят на marica.bg. Така, след 24 часа, първата битка е спечелена, да видим обаче кога ще дойде майсторът, шеговито обобщава Георги.  Заради очакваното посещение се наложило съпругата му да си вземе отпуск от работа. 

Отоплителният сезон в Пловдив стартира поетапно на 11 октомври – първо в детски градини и училища, здравни заведения, обществени сгради и накрая в жилищата. При проблеми клиентите могат да подават сигнали директно на денонощния телефон на EVN Топлофикация – 0700 1 7898. Всеки подаден сигнал се проверява и се дава обратна информация – дали в случая е необходимо да се заяви техническа услуга и кога може да се осъществи посещението, казват от дружеството. 

Оттам напомнят, че още през септември са провели информационна кампания за абонатите във връзка с подготовката за отоплителния сезон.

 

Вяра Порязова

Вяра Порязова

Журналист - екип "Бизнес"

Вяра Порязова е завършила „Макроикономика” в ПУ. Има 2-годишна специализация по „Икономическа и политическа журналистика” към ФИСН в ПУ и курс към „Европейски стандарти в медиите”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?