Следвайте ни

Гневен пловдивчанин: На доктор не може, а да те избръснат може! Що за мерки?

viber icon

Не видях никакви противоепидемични мерки в града, на 90 % всичко работи. Така пловдивчанинът Мирослав Папинов  обрисува ситуацията в Пловдив в първия работен ден от седмицата. Той споделя, че направил опит да отиде на преглед при специалист УНГ, но без успех. 

„Звъниш за предварителна уговорка, както желаят, а те дори не вдигат. Иначе няма проблем, видях да работи всичко – бръснар, фризьор, та дори магазин за ляти джанти, за лагери и ремъци. Дали Борисов би обяснил това с адекватни аргументи? На доктор не може, а да те избръснат може! Що за мерки?“, пита той с гневен пост в социалните мрежи. 

Коментарите под публикацията му са разнопосочни – от безмилостна критика до пълна подкрепа. 

„Колко хора трябва да останат без работа и да загубят хляба си заради тези затваряния, за да може вие параноиците да сте доволни и щастливи най-после??“, пише пловдивчанка. Друга пък коментира: „Хора, радвайте се, че е така. Със или без, вируса ще мине през всеки. Гледайте правата да не ви се намаляват. В Западна Европа вече си е диктатура отвсякъде“.

„Пародия на мерки!“, „Аз звъня на личната от няколко дни“ и „Те и без мерки не искат да преглеждат гърло и всички грипоподобни симптоми в поликлиниките“ са част от коментарите в подкрепа на мнението на гневния пловдивчанин. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?