71

Глухоням пироман подлуди жителите на кв. "Коматево" 

Глухоням пироман подлуди жителите на пловдивския квартал "Коматево". Всеки ден той пали сухи треви, а въпреки многобройните сигнали за опасните му действия, реакция няма. 


Хората са се видяло в чудо и се страхуват да не стане голямата беля при тази игра с огъня. Из фейсбук жители на квартала се оплакват от палежи пред домовете им, дори призовават на този пироман да не се продават или дават кибрити и запалки.


"Уважаеми съграждани, имам голяма молба към Вас: моля не продавайте, не давайте и не оставяйте нищо, с което може да се подпалва, т.е. било запалка, кибрит и т.н. на този човек. Днес, за пореден път, макар и хем ме е жал за него, хем и не знам, какво може да се направи, подпали сухи треви, а имаше и вятър... Моля, предупредете и Вашите близки да не оставят и на гробищата подпалки, защото може да ги взима и от там...Някой случайно, има ли идея, как можем да му помогнем?", гласи един от постовете. 


Само няколко часа по-късно се появи и друг, в който пише:


"Пак запален пожар, пак от същият глухоням човек. Вчера е запалил треви и до гробищата. Пиша, за да знаете, да бъдем активни и да не позволим да стане нещо страшно, за което няма да има връщане назад. Днес горя пред нашата къща. Утре може да е пред вас. Миналата година април месец запали същото място. Подаваме сигнал към кварталният полицай, тези палежи трябва да се регистрират като умишлени криминални деяния с известен или неизвестен извършител", зове жителка на "Коматево". 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
87654

87654

24.02.2023 | 13:36

Голям майтап е това" Коматево ". Основна комуникация е фейса. Абсолютни селяни!

Отговори
2 2

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?