Следвайте ни

Гешев в Пловдив: проведе работна среща с магистратите от Апелативна, Окръжна и Районна прокуратура

viber icon

Главният прокурор на Република България Иван Гешев проведе работна среща с прокурорите и следователите от Апелативна, Окръжна и Районна прокуратура-Пловдив. Посещението е част от обиколката в петте апелативни района на страната.

В хода на разговорите бе обсъдена организацията по противодействие на нарушенията на изборното законодателство в контекста на предстоящите избори за Народно събрание на 11 юли. Акцент в работната среща бе поставен и върху изпълнение на приоритетите на прокуратурата по противодействие на конвенционалната престъпност.

С магистратите от Апелативен район-Пловдив Иван Гешев обсъди и отстояването на независимостта на прокуратурата в рамките на съдебната власт с оглед зачестилите атаки от политически ангажирани лица и представители на други власти.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Хохохо

Хохохо

05.06.2021 | 11:58

Коментармето!!!

Отговори
0 0
Магнитски

Магнитски

05.06.2021 | 11:45

Палячото от снимката е на къса каишка от Пеевcки.

Отговори
0 0
Хохохо

Хохохо

05.06.2021 | 11:39

А другия коментар къде е.

Отговори
0 0
Хо хо хо

Хо хо хо

05.06.2021 | 11:37

Ще ти го точно от Пловдив....!! Е те тука да кажат също за месомелачката.....как на Миро Найденов мекер.етата доктора Заро Василев и после Теодора Севова шефове на агенцията по храните удряха правилните хора... Как Заро и Миро ни набутаха онова 17 годишно 20 тона ирландско говеждо месо да изручаме ние и децата ни...като току що заклано . Второ...как подготвиха 5000 агнета внос от Румъния и им татрескаха български ушни марки за да ги изнесат като български ..но нещо не сработи Делото се източи умишлено щото клиента плаща добре по веригата и тихо кротко пролетес на 2021г доктор Светозар Василев получи едно "мъмрене" от съда ...дръпнаха му ушите... Т.е. условна присъда. В това време доктор зарко живее охолно във виена със семейството си и нищо не му липсва...тука също върти широк бизнес с помоща на докторката Теодора Севова .. Теодора Севова купи 2 луксозни апартамента в пловдив до Санкт Петербург...обзаведени но на името на дъщеря й...Светла Севова за има няма 500 000лв.. Почивки в Дубай и не само... И сега защо пък на дъщеря й???!! Хайде да познаем???Ами нека девойката докаже спонсори....или реални доходи... Дали не е интересно това за работните срещи ....на прокурорите...

Отговори
2 0
Смех..

Смех..

05.06.2021 | 11:16

Дошъл е или защото Митко чорапа черпи кафе !!! Или му завидя и ще го разследва за незаконна търговия с чорапи !! Абе за аванта !!! Никаква работна среща....инструктаж как да го "обезвредят" мангала... Браво Мите тресна руския шпионски скандал в земята...Разцепи мрака! Случая е тежък и заради това лично двамата голями са на терен!!! Гешев вече е пътнико виден пътнико драг!!! Умряло куче "помияр".....Гори направо трещи бушона.... Да гледат младежкото ГЕРБ е за това ги подбъзиква селския иди.от Бойко.... Трябнат му глупаци да "гърмят".....

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?