Следвайте ни

Героят на деня: Куче се измъкна по чудо от огнената стихия в Аджисана

viber icon

Куче се превърна в героя на деня за Пловдив след пожара на ул. "Иван Перпелиев" в центъра на града. Когато се разразила огнената стихия на втория етаж на къщата, четириногото било само, тъй като обитателите и негови стопани са на работа, научи "Марица". 

След като огънят тръгнал, кучето се озовало в капан. Изплашило се е, нагълтало се е с дим, но не се предало и намерило начин да излезе навън. Минути след това се озова и в ръцете на младата двойка, която полага грижи за него, видя репортер на медията ни. 

Предстои кучето да мине през ветеринар предвид вдишването на газове от пожара, но е добре и се държи геройски. Радваше се и на милвания от страна на полицаи и зяпачи, които искрено се радваха на борбата му за живот и за това, че е успяло да се спаси по чудо. Най-щастливи обаче са неговите собственици, които споделят живота си с домашния любимец. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Гено

Гено

22.06.2021 | 17:57

Как може такъв коментар за някакво помиярче бе! Те добре, че хора не са умряли! Аз видях, че и две мишки се спасиха , мало.умници такива! Направете концерт за двете мишки!

Отговори
2 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?