Следвайте ни

Георги Стаменов възобновява допитването до граждани на живо

viber icon

Жителите на ул. "Прогрес" ще бъдат питани  какво да  бъде включено в предстоящите  ремонт и благоустрояването на ул. "Прогрес". Общественото обсъждане с гражданите  се организира  на 14 май  от кмета на район "Централен" Георги Стаменов.

По време на извънредното положение срещите  и публичните допитвания бяха спрени, но от 14 май отново се възобновяват.  Възстановяват се и приемните дни в кметството на "Централен", каза  Стаменов.

Ремонтът на ул. "Прогрес", която се намира  между ул. "Младежка" и бул. "Копривщица",  е възложен на фирма "Драгиев и ко" и ще започне на 18 май.  Настилката не е пипана от 40 години, в резултат на което на улицата почти няма асфалт.   Предвидени са нови тротоари и четири паркинга, но искаме  и хората да кажат мнението си, обясни районният кмет.

През тази година в "Централен" бяха завършени ремонтите на ул. "Лозенград" и "Велико Търново".  Около 24 май , когато трафикът е слаб, ще се асфалтира кръстовището на бул. "Васил Априлов" и "Шести септември". 

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?