Георги Стаменов, кмет на „Централен“: Бюджетът не е догма, да заделим половин милион за тепетата

Бюджетът не е догма и позволява едни разходи да бъдат трансформирани в други. Обектите, включени в капиталова програма на общината, могат да се изпълняват в няколко поредни години.

Важното е да се започне, защото ние изпълняваме публичен договор с гражданите, които ни гласуваха доверие, и сме длъжни да бъдем отговорни към тях и районите. В тежката година на пандемията пловдивчани коректно си платиха данъците и искат да виждат, че срещу тези пари се върши работа.

На общественото обсъждане неслучайно поставих въпроса за изключително важен ремонт на бул. „Васил Априлов“ в участъка от 400 метра от бул. „Шести септември“ до моста. Той не търпи отлагане. Тази година трябва да се направи ремонт също така на бул. „Христо Ботев“ от Стоматологичния факултет до Коматевския надлез и на ул. „Любен Каравелов“ от Младежкия хълм до бул. „Васил Априлов“, защото тук ще бъде пренасочен трафикът при строителството на подлеза под Централна гара.

Продължавам да настоявам в бюджета да се заделят 500 000 лева за тепетата. От спешно укрепване се нуждаят подпорните стени и ако не го направим, ще започнат да се рушат.

Въпрос на воля е градът да продължава да се развива, а не на липса на пари в бюджета.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Р.Каменов

Р.Каменов

10.02.2021 | 12:35

Бай Ставри. Анонимен , който много говори но нищо не прави. Кмета Стаменов се справя успешно В конкретния случай е абсолютно прав. Успех кмете.

Отговори
1 4
Браво !

Браво !

10.02.2021 | 09:14

Тепетата са символи на Пловдив ! Браво на кмета, че най-накрая им обърна внимание ! Адмирации ! Не е важна партийната принадлежност, а как харчиш парите на данъкоплатеца !

Отговори
2 4
Бай Ставри

Бай Ставри

10.02.2021 | 09:07

Ох , Кмете Кмете .... Как те чакам само .... Скоро , много скоро ти и шайката ще се радвате много на вашият електорат в затвора

Отговори
5 2

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?