Следвайте ни

Георги Стаменов – гост на Централен клуб на пенсионера

viber icon

Кметът на район „Централен” Георги Стаменов и зам.-кметовете Фиданка Кацарева и Гергана Златкова бяха гости на традиционното коледно тържество на Централен клуб на пенсионера. 

Кметът на Пловдив Здравко Димитров изпрати специално поздравление за възрастните хора, с което им благодари за техния неуморен труд през годините и им пожела да продължават с опита и житейската си мъдрост да помагат на младите хора.

Георги Стаменов поздрави лично всеки от присъстващите и ги изненада с огромна торта.

„Благодаря ви, че за пореден път сме заедно в навечерието на почитания християнски празник Рождество Христово. Пожелавам ви здраве, дълголетие и много настроение. Сигурен съм, че и в бъдеще ще споделяме заедно прекрасни поводи като днешния“, обърна се към пенсионерите Георги Стаменов.

Те изказаха признателност на кмета на „Централен“ за безкрайното му търпение и съпричастност към проблемите им.

„Благодаря Ви г-н Стаменов, затова, че помагате на всички възрастни хора в район „Централен“ , за грижите, които полагате за тях и за уважението, което им оказвате“, обърна се към районния кмет ръководителят на клуба Росица Лекова.

За доброто настроение на гостите и домакините допринесе и празничната програма на ансамбъл „Тракийска младост” към СУ „Любен Каравелов”. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?