Следвайте ни

Ген. Мутафчийски: В Пловдив мерките дават резултат, но не излизайте на Главната

viber icon

До миналата седмица тенденцията в Пловдив като че ли беше тревожна, сега има задържане. Това е в резултат на мерките, които се взимат от РЗИ, общината и областната управа. Те дават добър резултат. Но това не значи хората веднага да излязат на Главната, каза ген. Мутафчийски по време на брифинга.

По думите му в Бургас ситуацията също е стабилизирана. Във Варна има леко покачване, но не и сериозен риск. Изключително неясна е ситуацията с Монтана. Имаше едно голямо тържество, което развали цялата картинна. То създаде тревога в цялата област и ние с много голямо внимание наблюдаваме как се развиват нещата, посочи генералът.

Той заяви, че по отношение на Банско вниманието не е отслабено. Именно заради това препоръката на щаба е била Банско да се ползва със статута на областен град при влизане и излизане.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (11)

Реалист

05.04.2020 | 10:41

Каза че в Пловдив мерките дават резултати а защо продължават хората в Пловдив да се заразяват това не мога да разбера

Отговори
0 0

Реалист

05.04.2020 | 10:39

добре де каза че обстановката в Пловдив дава резултат а защо има заразени като дава резултат и то положителен казвате че аз както го разбирам че имам малко заразени аз така го разбирам няма да се учудя да кажете след време че няма заразени като дава резултати защо все още е в Пловдив има заразени и продължават да се заразяват хората а мечо но не мога да разбера

Отговори
0 0

ГЕНЕРАЛИСИМУС =ПОСЛУШНИК!

04.04.2020 | 16:58

ГенералИСИМУСЪТ Е НЕКОМПЕТЕНТЕН =както повечето "генералитет" (Веселина Седларска: "...Всички се колебаехме в оценката си за ген. Мутафчийски между крайно „за“ и крайно „против“, но след като видяхме как се приведе над икона, за да я целуне, за мен вече няма място за колебание – язък за авторитетния дрескод, за високомерната интонация и за тщеславното остроумие – този човек в моите (де да бяха само моите!) очи вече няма достойнство на лекар. А колко беше безотговорно това човекът-емблема на битката със страшния вирус да даде пример с целуване на икона, е неизмеримо...")

Отговори
5 0

Това е истината

04.04.2020 | 13:57

Откакто каназирката малко се покри нещата почнаха да се пооправят

Отговори
6 1

до генерала

04.04.2020 | 13:53

Щаба и работа .....просто пловдивчани са предпазливи и отговорни за себе си . Нито Зико , нито кака ЗДРАВКА нито пък лудото ВАНЧЕ /РЗИ/ някъква е вършат. На този етап Господ ни пази ....защото всичките ни управляващи са от прост по прост най- прост. Просто е време да се обърне внимание на тези ръководни хора ,не да ми се разминават между капките

Отговори
6 3

Генерал Мутафчийски

04.04.2020 | 11:40

И по добре, главната ми омръзна, еднотипна със своето ежедневие, търговците да привличат клиенти, айляците по кафенетата,,, просяците, дебнещи, малко спокойствие от това, но да ви похваля и вас, добре се справяте със,, ситуацията,, наистина сега вече може да кажем, че сме една умна и красива европейска държава...! Дано след този вирус, да ни потръгне още по добре и гражданите на БГ да бъдат вече малко по усмихнати и да им се върне стария оптимизъм..!Младите хора с такива политици като г-н Борисов, винаги ще бъдете добре..! Дай Боже..!

Отговори
5 5

4000

04.04.2020 | 10:11

Защо се гледа само Главната ? Градът не е само Главната ! Вчера шофирах малко из града и беше пълно с хора по улиците . Миналата седмица например беше затворен от полицията магазин за плодове и заленчуци на ул. Богомил заради струпване на хора . Вчера същият магазин беше отворен и пак имаше 10-на човека пред него на площ от около 10 кв. м. И това не е само пред този магазин . Хората бързат явно и не спазват никава дистанция . По големите хипермаркети същата работа - уж на пръв поглед малко клиенти , но вътре се бутат един в друг , не се изчакват и не стоят на разстояние .

Отговори
14 4

666

04.04.2020 | 12:56

Това е манталитета на гражданина от панелката

Отговори
3 0

Пловдивчанка

05.04.2020 | 10:23

Да те светна - магазинът на Богомил беше затворен от НАП за 3 дни. Откога НАП иззе функциите на РЗИ?На четвъртия ден го отвориха тържествено с балони.

Отговори
0 1

Аз..ъ

04.04.2020 | 09:03

Дъждовете си свършиха работата не мерките

Отговори
21 2

Лошо времи

04.04.2020 | 11:59

Прав си

Отговори
7 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?