Гаргите ли плашите вие с памперсите!

Декларация срещу подмокрянето и облекчавате душата си

Дейността на “Атака” в Пловдив взе да се изчерпва само с декларации и сигнали. Разбира се, това е заради затихващите функции на местния клон на организацията, която се превръща в кръжок на хора, в чиито глави се блъскат хаотично патриотарски лозунги. Тези хора, изглежда, могат да подскочат само когато чуят имената на Давид Черни и Яшар Асан. Смятат, че като пишат декларации и и сигнали, ще ни подведат, че са живи и мърдат. И на мен отдавна ми се иска да пусна декларация срещу политическите идиоти, но се въздържам.

Господин Велизар Ченков, неуспелият кандидат на “Атака”за кмет на “Източен”, се оплаква в общинската избирателна комисия, че вестник “Марица” е публикувал рекламен материал за Яшар Асан в петък, деня за размисъл. Надявам се господин Ченков да не е от политическите
 идиоти, срещу които искам да напиша декларация, но се налага да му обясня нещо важно. Ако Ченков е прочел какво сме написали за Яшар Асан в последните шест месеца, той трябва да разполага вече с цял бележник препоръки как да елиминира конкурента си. Ченков обаче не е внимавал и резултатът се видя в събота.

Ако с публикацията в петък сме обърнали вота и изкарали от играта господин Ченков, не изпитвам никакви съжаления. Особено след декларацията срещу въображаемото гостуване на Давид Черни. То, както е известно, се превърна в тест за интелигентността на местната власт. И Атака, като част от нея, не го издържа.

“Турската икона Еркан пя снощи на митинг в Столипиново. Невръстни девойки истерично закрещяха и оголиха пъпове, когато Еркан, нагизден в черен сатенен костюм и бяла риза, мина край тях. Чичото на Яшар Асан се оказа “мениджърът”, успял да докара Еркан в Пловдив”. Това е страховият текст от петък, сринал окончателно и без това разпердушинената местна структура на Атака.

Ако є е останала и малко силица, нека съчини още една декларация. Например срещу представянето си в събота, както и на господин Ченков. На изборите в “Източен” преди две години той е спечелил 1391 гласа, а в събота ­ 614. Декларацията може да бъде поукрасена и с едно “Амин” накрая. А ние с удоволствие ще платим глобата от 51 лева за нарушение на чл. 66, ал.2 от Закона за местните избори. С това се надяваме и да запазим единството на местния клон на Атака.
Има една порода хора, които обичат да плашат гаргите рано сутрин. Обикновено отговарям: Аз гарга ли съм? Но тази сутрин се бях успал. Един образ от първа страница казал, че ще ни съди, защото търсим някакви два милиона лева. Точно така се представил ­ човекът от първа страница. Огледах първата страница от петък и друг човек освен доцент Илия Баташки не видях. Другият на страницата беше Еркан, но за него вече се уточнихме.

Доцент Баташки обича да гради образи. Много ми хареса, когато пожела да се изпикае в градския фонтан по повод на някаква партийна разправия. В този град много от проблемите се решават в тоалетната или по клозетен начин. Безкрайна е изненадата ми, че доцент Баташки е решил да плаши гаргите. Съжалявам, че се успах и не успях да му кажа: Гаргите не са тук! И на господин Ченков ще му обясня това, ако се обади.

Между другото, все някой се обажда сутрин и плаши с някого или със съд. От партийни функционери през крадци на общинско и държавно имущество до откровени идиоти. Те обикновено са подмокрени и си личи как набързо са стъкмили нещо като памперси. Дори по телефона не са приятна гледка. Затова съм разочарован, че и господин Баташки се е обадил. Предпочитам да рита столове или да си говорим за медицински сестри. Току-що разбирам, че доцентът е вече лидер на БСП в Пловдив. Честито! На този пост обикновени памперси не вършат работа.

Един общински съветник, чието име беше набъркано в скандал с купуване на гласове, направо си поиска екстра ­ с много големи букви да напишем нещо, което той каже. Твърдеше, че е окепазен с много големи букви. В същото време той и негови колеги взимали пари от общинския бюджет за наеми, а не казват къде са им приемните ­ било класифицирана информация! За информация на господин Велизар Ченков - един от тарикатите с наемите е и Яшар Асан. Той имал подвижна приемна из Столипиново и никой не може да я проследи. Ако господин Ченков я открие до балотажа в “Източен”, ще съобщим за нея в следващия ден за размисъл срещу 51 лв.
Това за големината на буквите е хит сред тези с памперсите. Сутрин мерят с линийката и тогава се обаждат.

Неверните неща за тях били с големи букви, а истината с малки. Скоро ще напиша декларация по този въпрос. Не може пред очите ни да се разпадат организации като Атака, ВМРО, СДС, НДСВ. Всичко е в големината на буквите и в големината на истината. Тия с памперсите претендират за голямата буква.

Опитахме се да подскажем на кмета Славчо Атанасов, че до края на мандата остават още две години и да си седне на дупето. Смятам на редакционен съвет да обсъдим възможностите как да бъде свален Красимир Каракачанов. Този крясък: “Бой до дупка за ВМРО!” е сериозна заплаха за града, ако някой все още не е разбрал. Очаквах да чуя: “Бой до дупка за Пловдив!”. Затова да не губим време и да предложим идеи за детронирането на Каракачанов.

Партийните стратези около Славчо явно нищо не са измислили. Изборните им загуби са толкова чести напоследък, че отпаднаха всички съмнения дали изобщо могат да мислят.
Я си сядай на дупето! Този призив на Каракачанов към Славчо Атанасов е част от партийната терминология не само на ВМРО. Затова не се приема толкова болезнено, колкото провокациите на Давид Черни. Но една инсталация на Черни би свършила идеална работа в тази заплетена партийна ситуация. Композицията “Свети Вацлав на мъртвия кон” (виж картинката) е превъзходна. Разбира се, Каракачанов ще е на мястото на Вацлав. Естественото разположение на инсталацията е пред общината, до шадравана. Каракачанов може да е лидер на ВМРО, но нанизан там, където е заслужил. И кметът усмихнат, и Черни не е черен! Ако някога Славчо победи, да се сменят на коня, и толкоз!

Това е само една възможност за дискредитирането на Красимир Каракачанов, която предлагам за обсъждане. Хрумна ми, докато четях във форума коментарите за дописката ми за Черни и реакцията на кмета за въображаемото посещение на чеха. Имах чувството, че всички общински чиновници са се изредили да пишат. Знаете ли какво е да си в инсталация на Черни? Вътре са и Велизар Ченков, и Яшар Асан, и Илия Баташки, и Славчо Атанасов, и който ви хрумне. И аз съм вътре. Само че някои не се харесват и си слагат парцалче отпред. Други добавят и памперс, за по-сигурно.

Ето ви една фраза за разсейване - “Корупция, в собствен смисъл на думата, не бе открита.” Така се изрази главният прокурор Борис Велчев. Ако ви хрумне по-оригинална мисъл как няма да се борим с корупцията, обадете се!

А прокуратурата и арменският поп май е едно и също. Всеки я пита нещо, дава є нещо, дава є някого. Накрая отговорът е като от Радио Ереван. Ако обаче на прокурор трябва да се даде публикация, това безспорно е: “Бурният секс води до оплешивяване”. Повечето плешивци знаят, че това не е вярно, но си траят!

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
11 коментара
savir

savir

29.11.2010 | 22:41

mincev stegnise zastoto hmmm vnimavay bratmi saztoto se yades mnogo ama mnogooooo pampersi i dr nesta

Отговори
0 0
Гюро

Гюро

30.10.2009 | 08:12

Слагали са ти парцалче отпред и памперс Явно ти е харесало

Отговори
0 0
Вертигорн Албигойски

Вертигорн Албигойски

29.10.2009 | 06:58

КЪМ БУЛДОЗЕР - Не си много прав,пич - за предателското гъзолизане на Славча медиите писаха та писаха, зъбите им изпопадаха, но за съжаление у нас политическият тепегьозлък има ендемичен характер, ако схващаш кво ти казвам. Занапред чети, слушай и гледай внимателно трите вида медии - печатни и електронни. Така например, би чул, че на неделния градски "конгрес" на БСП(К) комунистите дори заявиха, че обмисляли да "излязат" от управлението на Пловдив, щото, видите ли, участието им в него с ВМРО им носело "само негативи", боже опази наглост Вселенска...А тепегьозлъкът е нелечим - преди три седмици, когато медиите разкриха, че Общинският съветник от БСП Ангел Батаклиев(виж им само фамилиите - Баташки, Батаклиев) поиска Общината да му плати милиона лева "неустойка" за разсипания Градски транспорт, кво произтече от това? Вдигнаха ли се на протест Будните граждани? Поискаха ли изгонването му заради този крещящ "конфликт на интереси"-задето той,Общинският съветник, който трябва да отстоява интересите на Пловдив, всъщност иска да източи за себе си и практически да банкрутира градския бюджет? Нали той се пълни от нашия джоб? Ама не би - будното гражданство така и подмина скандала, нямаше и три дни. Медиите, като една от петте власти са безсилни да променят нещо без съдействието на другите четири - петата власт всъщност е гражданското общество, дето хич го няма. А Любо Минчев е от последните останали мохикани, дето още лаят подир кервана,останалите са вече са отвратено примирени. Да си ми жив и здрав, БУЛДОЗЕР.

Отговори
0 0
lilipyt

lilipyt

27.10.2009 | 22:06

po tezi geografski schirini demokraziata se razda istoritscheski no ne moze da viree! bez grazdansko obstestvo 4etvartata vlast-mediite darpat konzite! na was li da go obiasniavam!

Отговори
0 0
Fen

Fen

27.10.2009 | 11:37

Любо кърти мивки!!! Представям си тия, които плюят отдолу под коментарите кои са :))) Много ми е любопитно.

Отговори
0 0
LILIPYT

LILIPYT

26.10.2009 | 21:56

TOSI SLAV40 PROSTO NE SNAE KOLKO E YPOTREBEN OT PARTIYATA-MAIKA BSP! NAWERNO IM SE OTBLAGODARYAVA ZA PODGOTOVKATA V SCHYMEH ZA ZKP4- POLITI4ESKA PODLOGA! GOSPODI SAZALI GO I PROSTI MU!

Отговори
0 0
БУЛДОЗЕР

БУЛДОЗЕР

26.10.2009 | 21:43

ТОВА ЛИ Е ПРОБЛЕМ! ТОЛКОВА ЗНА4ИМ ЗА ПЛОВОИВ! СЛАВ4О НАПРАВИ ОНДУРМА С КОМУНИСТИТЕ-БСП И НИКОИ НЕ ПИСА И НЕ КАЗВА КАКВО ПРЕДАТЕЛСТВО Е ТОВА! ПОДМЕНИ ВОТ! ДОКАРА КОМУНИСТИТЕ НА ВЛАСТ БЕЗ ДА СА СПЕ4ЕЛИЛИ ИЗБОРИ! ТАКОВА ПАДЕНИЕ ПЛОВДИВ НЕ ДОПУСНА ДОРИ И ПРЕЗ ДАЛЕ4НАТА 1995ГОДИНА КОГАТО БСП = ВИДЕНОВ НЕИСТОВО ОПИТА ДА СТОРИ! ДА СЕ ИЗВИНИ НА ГЕРБ И ДА СИ ОТИВА!

Отговори
0 0
000

000

26.10.2009 | 20:53

Напротив. С това започва, чети вниметелно.

Отговори
0 0
АНОНИНЕМ

АНОНИНЕМ

26.10.2009 | 15:44

Г-н Минчев удобно подминава следния факт: Общинската избирателна комисия (ОИК)с внушително мнозинство прие, че има нарушение и състави акт за нарушение на вестник "Марица". Актът е изпратен по компетентност на Областния управител, за да издаде наказателно постановление за налагане на административно наказание - глоба.

Отговори
0 0
Атанас

Атанас

26.10.2009 | 14:08

Евалла, Любо! Давай-не спирай! Искам още да чета за памперси, лайна, гъзове, кенефи, дупки на кенефи, секс с животни, геронтофилия, некрофилия....е знам, че това е само един процент от твоята богата душевност! Но ако идеш в психиатрията, за да те прегледат, може да цъфне и още, и още, и още!

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?