Следвайте ни

Гъмжи от полиция на пловдивското дерби в „Коматево“

viber icon

Пловдивската полиция ще бди стриктно за реда в "Коматево" тази неделя. Причината е предстоящото пловдивско дерби между отборите на „Локомотив“ и „Ботев“. Футболната среща се започне от 18.45 часа. Преди, по време и след провеждане на дербито полицейските служители ще следят за недопускане на инциденти. Ще бъде създадена организация за безпроблемно придвижване на зрителите за и от стадиона. От сборните пунктове по маршрутите им на придвижване феновете на двата отбора ще бъдат съпроводени от полицейски екипи. 

По този повод е възможно за период от три часа – между 17.00 и 22.00, придвижването в района на базата да е изключително трудно. Там се очаква временно да се преустанови движението по ул. "Коматевско шосе" и по ул. "Захаридово", в отсечката до кръстовището с ул."Драговец". 

От пловдивската полиция предупреждават, че на изградените контролно-пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение служителите на реда ще извършват щателни проверки на посетителите. Няма да бъдат допускани лица под въздействието на алкохол или наркотици, такива, на които са наложени забрани за посещение на спортни мероприятия, както и малолетни  без пълнолетен придружител. 

Притежатели на забранени предмети и вещи ще бъдат отвеждани и задържани в най-близкото районно полицейско управление.  За да бъде избегнато струпване е препоръчително зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона – точно в 16.30 часа.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?