2374

Футболният Нострадамус от Пловдив предсказа кой ще грабне купата на световното

Аржентина ще вдигне купата - това пророкува гущерът оракул пред bTV. Този път прогнозата на Брадатата Лили се оказа изключително напрегната и трудна.

"Брадата агама" застина по посока червея на гаучосите и замръзна, когато всички очакваха тя да го погълне. Лили е държана гладна няколко часа, за да има вдъхновение да прогнозира, но въпреки това брашненият червей застина на крачето ѝ, а тя не пожела да го вкуси. Наложи се втори опит.

 

„Нейният избор е Аржентина“, каза Даниела Сариева, който е уредник в Природонаучния музей в Пловдив.

„Лили се зачуди много този път. Но аз мисля, че ще познае“, смята Синем Мехмедали, уредник в музея.

„Не знам защо се зачуди. Може би ще има интересен обрат. Но все пак избра червея на Аржентина“, казва главният уредник Кристиян Владов.

Уредниците  от пловдивския природонаучен музей предполагат, че в двубоя между Аржентина и Франция ще се стигне до продължение и дузпи или до рязък обрат.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Вили Вуцов

Вили Вуцов

18.12.2022 | 08:55

Като анализирах клипа разбрах че, първото полувреме е реми с превъзходство на Аржентина. Второто обаче, гуачосите ще отнесат наперените петлета като, куцо пиле домат. Залагайте смело и безотговорно. Това е от мен. Отбора на Крумовград и старшията пожелават успех на залагащите. Ако, прогнозата ми не се сбъдне разочарованите да не си изливат гнева върху мен, а върху гущерката Лили!!!

Отговори
2 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?