2374
Следвайте ни

Фраш на ледената пързалка в Пловдив, жени "носят" мъжете си СНИМКИ

viber icon

Стотици пловдивчани и гости на града обсадиха ледената пързалка в Пловдив, видя репортер на "Марица". Докато над 50 души стържат с кънките по леда, поне още 100 чакат своя ред на опашката отстрани. Интересът към съоръжението е огромен, още повече, че тази година ледената писта влиза и в Цар-Симеоновата градина.За кънките няма възраст - учат да балансират стари и млади, други пък демонстрират завидни умения, сякаш готови всеки момент да завъртят пирует и да получат най-високата оценка от журито. Из пързалката се нови детска глъч и родителски съвети.Малчуганите падат, смеят се, отново стават и продължават да се забавляват.Жена пък влезе в ролята на опора и локомотив за съпруга си, който явно прави първи стъпки върху леда. Той се бе хванал за нея, а тя го разкарваше из пистата като на туристическа обиколка. При този интерес пързалката на Пловдив работи на пълни обороти през целия ден.


Най-голямата натовареност за персонала е през почивните дни, когато кънките се разграбват като топъл хляб. Почивният ден изкара на Главната половин Пловдив.

Опашки имаше не само пред пързалката, а и пред магазини и обекти на известни хранителни вериги. 

снимки от Валентина Биларева

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Ужас

Ужас

12.12.2021 | 19:35

Къде е КУКУ да ви види?? Маски няма ли бре деца? И дистанция от метър и половина. И не падайте по леда,щото кромид 19 дебне там.

Отговори
6 4
До ужас

До ужас

12.12.2021 | 21:41

Кр етенизма ти е очеваден! Дано изчезнеш от този свят ,болен с ковид! Из роди като теб нямат място ! И понеже масово народа е прост ,ще влачим ковид дълго време. Т ъпанар!

Отговори
4 7
ei Ужас

ei Ужас

14.12.2021 | 06:57

ti si oliigofren

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?