3906

Фондация „Пловдив 2019“ обявява отворена покана „Зелена Култура – Зелен Град“

Фондацията кани артисти и културни организации за реализация на художествени проекти и събития с акцент върху зелените пространства на Пловдив. Програмата цели създаването на разнообразен културен афиш в градските паркове, тепетата, както и на открити сцени и публични пространства в кварталите на града.

Насърчават се проектни предложения в партньорство с районни кметства, общинските и държавни културни институции с мотивацията за включване на гражданите и общностите на града. Приоритет са повишаването на чувствителността и осведомеността и подобряване на връзката между човека, града и природата.

Фондацията ще подкрепя изложби, пърформанс, видео мапинг, кино, плейсмейкинг акции, градски игри и гейминг култура, графити, представления, концерти, които засягат екологични въпроси, осъществяват се с грижа и отговорност към градската среда, природните и културните дадености и стимулират общуването между гражданите в екосистемата на Пловдив.

Периодът на кандидатстване е от 29-ти април до 31-ви май 2024 г., а календарът от събития ще продължи до 31-ви октомври 2024г.

Общият бюджет за настоящата отворената покана е 200 000 лв., с определен праг от 20 000 лв. и минимално изискване за самоучастие от 20% от общата стойност на проектното предложение.

 

Необходимите документи за кандидатстване са на сайта на „Пловдив 2019“ https://plovdiv2019.eu/.

Екипът на Фондацията е на разположение и за възникващи въпроси на имейл адрес:

[email protected]

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Пенка

Пенка

29.04.2024 | 19:10

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?