Следвайте ни

Фирма с 2 лв. капитал обжалва обществена поръчка за хранене на Онкото

viber icon

Софийската фирма „Дима 15-16“ ЕООД обжалва пред Комисия за защита на конкуренцията /КЗК/ решение за обществена поръчка на „КОЦ Пловдив" ЕООД за „Приготвяне и доставка на храна и напитки за пациенти и дежурен персонал“.

Управителят на лечебното заведение, доц. д-р Тихомир Дерменджиев коментира в писмен отговор до „Марица“, че съгласно разпоредбите на ЗОП, покана за предоставяне на оферти към въпросната обществена поръчка е отправена до 5 фирми, по преценка на възложителя. „КОЦ Пловдив" ЕООД няма и не е имал никакви договорни отношения с фирма „Дима 15-16“ ЕООД, която не е поканена за подаване на оферта.

Едноличен собственик на „Дима 15-16“ ЕООД,  е Димитрина Авджиева. Капиталът на дружеството е 2 лева. Според съдебната регистрация предметът му на дейност е разнороден – от  производство и търговия на стоки и услуги в страната и чужбина, до бизнес с недвижими имоти.

Мария Петрова

Мария Петрова

Журналист - екип "Бизнес"

Мария Петрова е ръководител на екип "Бизнес". От 2006 г. работи във вестник „Марица“. С награди от посолствата на USA и Ирландия и приз Зелено перо.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?