49
Следвайте ни

Фейсбук група иска спешен ремонт на Рогошко шосе

viber icon

Препатили шофьори от дупките на Рогошко шосе и пътуващи се обединиха във Фейсбук група "Рогошко шосе - незабавен основен ремонт". Неин създател е Александър Георгиев от Маноле, който разказа пред "Марица", че всеки ден пътува по опасната отсечка два пъти, водейки  синовете си на училище и детска градина в Пловдив.

"Не искам повече да рискувам живота на децата си. Не веднъж сме се разминавали на косъм по трасето", разказа Георгиев пред "Марица". Целта на групата е институциите да обърнат незабавно внимание на този път-убиец и той да бъде основно ремонтиран.

"Кръпките вече не са решение, тъй като не е останал път. Той или е в дупки, или на вълни, където е запълван", разказа Георгиев.

Групата в социалните мрежи набира мълниеносно нови членове. За минути бяха качени снимки и видея за потресаващото състояние на трасето, както и нанесените щети по автомобилите. Истинско чудо е, че до момента няма жертви, коментираха  в мрежата.

Само преди дни, по време на проливните дъждове, на разбития път пострадаха 9 автомобила, а собствениците им се заканиха, че ще съдят общината.

   

Гергана Василева

Гергана Василева

Журналист - екип "Регион"

Гергана Василева завежда екип „Кореспонденти” в „Марица”. Има отличие за Журналист на годината. Работила е в ресорите криминален, социални дейности и региони.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Особено като

Особено като

21.10.2021 | 17:37

Отиваш към Марешки , аууу колко е добре .

Отговори
0 0
Ами

Ами

21.10.2021 | 17:36

Пимк? С тия камиони ? Там Ко стаа?

Отговори
1 0
Селяните

Селяните

21.10.2021 | 17:03

От селата изпотрошиха пътя с бараките и бусовете си. Да не плащат данъци тук, че ще искат. Калъф.и, накараха пловдивчани да заобикалят през магистралата.

Отговори
4 5
Гражданин

Гражданин

21.10.2021 | 18:28

По -голям селянин от теб не знам има ли???

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?