Следвайте ни

Фенове си носят бира и кюфтета, за да пият пред „Водолаза“

viber icon

Верните фенове на кръчма „Водолаза“ броят часове и секунди до повторното й отваряне, което смятат, че ще е на 1 март. 

И всеки божи ден се събират на по бира и кюфтета на някой от празните железни маси пред легендарната питиепродавница. Студът не плаши никого. 

Все едно „Водолаза“ си работи както преди, само дето го няма стопанина Костадин – всеки ден след 5 часа отпред се събират верните фенове, разказват близките търговци от „Младежка“.

„Чакаме на 1 март Коцето отново да отвори и пак да имаме място за задушевни разговори. Тези събирания досега ни излизат по-евтино, защото всеки сам си носи пиенето от вкъщи“, обясняват почитателите на „Водолаза“. 

Всички вярват, че на 1 март заведението ще отвори отново. Никой не е виждал кръчмаря Костадин Христов от края на миналия ноември, когато бе въведен новият локдаун за ресторанти и заведения. 

Преди повече от година от кметството на "Централен" обясниха, че заведението не отговоря на търсената нова визия на ул. "Младежка" и ще бъде бутнато. Във Фейсбук се появи петиция с над 700 подписа за запазването му. Веднага бе организирана и контрапетиция.

Заведението може да продължи да съществува, но не и в този вид.

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Божидар

Божидар

22.02.2021 | 07:51

Дано не го бутнат, там е Супер!

Отговори
0 0
Ццц

Ццц

20.02.2021 | 23:40

Това не е заведение, а е един бункер, един кокошарник и е крайно време да бъде премахнато. Не отговаря на такъв красив град, като Пловдив да има такъв вид ,,заведения,,. А що се отнася до редовните клиенти, повечето пенсионери да поискат от общината да им направи един пенсионерски клуб по европейски модел, нали все пак сме Европейци. :)

Отговори
6 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?