Следвайте ни

"Европейски пътища" не спазиха обещанието за бул. "Марица" СНИМКИ

Ден след крайния срок за завършване на отсечката района все още прилича на строителна площадка

viber icon

Изпълнителят на текущия етап от големия водния проект на Пловдив за пореден път разгневиха жителите на район "Северен". След като от началото на годината се случиха няколко инцидента с автомобили и пешеходци, лично кметът Здравко Димитров отиде на инспекция на обекта.

Там представители на фирмата обещаха, че отсечката от бул. "Марица - Север" ще бъде готова и асфалтирана до 30 март.

Читатели на "Марица" обаче сигнализираха, че за пореден път изпълнителя не спазва поетите ангажименти, макар и обещанието да беше дадено пред градоначалника и медиите в Пловдив преди малко повече от месец.

Освен това, на един от входовете на жилищна кооперация към крайречния булевард в "Северен" е блокиран от тротоарни плочки. Вижда се също и стара плочка, която е вградена в асфалта.

 

Хората от "Северен" отново негодуват срещу поредното забавяне. Валентин Котов попита чрез "Марица" кмета на Пловдив дали след като вече има линеен график за изпълнени и той очевидно не е спазен, ще последват ли санкции за фирмата изпълнител?

 

Жителите на квартала казват също така, че и ангажимента да се мият редовно улиците в съседство от праха и мръсотията също не се спазва.  

Станимир Кронев

Станимир Кронев

Репортер-редактор - екип "Бизнес"

Станимир Кронев е завършил журналистика в СУ и финанси в ПУ. Участва в създаването на редица културни и развлекателни събития в Пловдив. Публикува в американски издания.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

676

676

01.06.2021 | 13:12

те затова се наричат "европейски пътища"

Отговори
1 1
Гепаджии

Гепаджии

01.06.2021 | 11:25

А Мента как се изсули вместо да е в следствието на ГМ. Димитров

Отговори
1 1
Герберасти

Герберасти

01.06.2021 | 11:24

А Маминият който заграби квартали и построи билдинги достойни за Бил Гейтс ?

Отговори
2 1
Иские

Иские

31.05.2021 | 19:37

Как да го спазят като само на тях дават големите мангизи все едно няма други фирми има още четири асфалтови бази с квалифицирани служители около пловдив пътища са голяма фирма ама не могат да сършат всичко

Отговори
7 2
Иван

Иван

31.05.2021 | 19:16

"Европейски" пътища никога не спазват сроковете си. А жалкия ни кмет и неговата дясна ръка "инженер" Пламен Райчев са меко казано смешни.

Отговори
11 1
Жоро

Жоро

31.05.2021 | 19:14

А, как бе?!! Редовно оросяват улиците, да не се вдига прах. От дъжд на дъжд. Като завали, прахоляка се превръща в кал. Нали така казаха и при протестите на ул. Карловска. Пълна пародия е този ремонт. Трябват солени глоби за изпълнителите. И няколко кметски глави да хвръкнат. Ама боко го нема да уволнява, та да замаже положението.

Отговори
10 1
Свестен

Свестен

31.05.2021 | 19:08

Здравко Димитров е един пудел. Същинска Йорданка Фандъкова. ДА ХВЪРЛЯ КЪРПАТА. НЕ СТАВА!

Отговори
11 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?