Следвайте ни

"Евакуираха" детска градина в центъра на Пловдив СНИМКИ

viber icon

Огнеборци евакуираха детска градина в центъра на Пловдив. Причината - трениране на реакция при кризисни ситуации.Учебната евакуация и инструктаж в първия ден на новата учебна година проведоха пожарникарите от Първа районна служба по безопасност и защита на населението в града под тепетата в детска градина "Незабравка". Малчугани на различна възраст, педагози и персонал бяха обучени от професионалистите по време на демонстрация- как да реагират при кризисна ситуация, как да изведат децата от учебното заведение по най-краткия път и, разбира се, как да потушат пожар.

Учебната евакуация се състоя в двора на детската градина при спазване на необходимите обезопасителни и противоепидемични мерки.С грейнали очи децата се включиха в предизвикателството да насочат вода от пожарникарския струйник, да сложат каската на огнеборец и да се снимат със своите любими герои. Събитието е част от седмицата на пожарната безопасност. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?