49

Ето кой е новият шеф на Басейнова дирекция в Пловдив

Васил Узунов, началник на отдел "Планове и разрешителни" в Басейнова дирекция "Източнобеломорски район", е новият шеф на Дирекцията. Както "Марица" първа писа, досегашният директор Георги Велев е освободен вчера със заповед на министъра на околната среда и водите.

"Доколкото не съм забелязал приемствеността да е между силните страни на настоящето служебно правителство, не съм особено изненадан.

Причини за освобождаване на ръководителя на административен орган, носещ изключително тежко бреме от последното десетилетие, винаги ще се намерят. Това, което мога да кажа с чиста съвест е, че през последните седем месеца вложих цялата ми енергия, ентусиазъм и мотивация, за да помогна максимално за въвеждане на ред, отваряне на институцията към гражданите и неправителствения сектор и решаване на тежки заварени казуси", написа Велев във Фейсбук.

По информация на "Марица" обаче срещу него има много сигнали за забавени преписки. В момента в Дирекцията обработват заявления още от 2020 г., оплакаха се потърпевши.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?