Следвайте ни

Ето кой е посредникът за подкупа на Ральо Ралев

Карловският бизнесмен Иван Делевски е посредникът, помагал на арестувания кмет на район „Северен“ в Пловдив Ральо Ралев да получи подкуп от строителен предприемач в Пловдив. Именно той е и вторият задържан по случая. Първоначално изтече информация, че с Ралев е бил закопчан проектант, но днес зам. главният прокурор Иван Гешев открехна завесата на престъплението.

Ралев и Иван Делевски са се познавали отдавна, още по времето, когато са работили заедно в местни институции.

По-късно Делевски отваря карловската телевизия С-2, след което я продава и остава само доставчик на кабелна телевизия.

Освен това Делевски държи и бензиностанция кръй село Васил Левски чрез фирмата си Скай Петролеум, където има и съдружник.

За Делевски се днае, че от години се занимава и с добив на инертни материали, твърдят хората в Карлово.

Иван Маринов Делевски, около 55-годишен, най-дългогодишния доставчик на кабелна телевизия в Карлово, още от 90-те години. Според информация в сайта Биволъ - представител на Евроком.

До преди няколко години е имал кабелна телевизия като медия в Карлово, първото и наименование е C 2, след това е преименувана в скай нюз или скай тв.
Пак до същото време е имал бензиностанция на Подбалканския  път близо до с. Васил Левски, но я е продал на голяма верига.


Според запознати от десетина години се занимава с добив на инертни материали, известно време е пребивавал в Гърция, но не се знае  дали е имал бизнес там. Може би покрай добива на инертните материали да се е занимавал със строителство, но не е потвърдено.


В Карлово се говори, че в ранните години на демокрацията се е занимавал с внос на стари автомобили.
След като е  продал  бензиностанцията и затвори телевизията /медия/ не живее в Карлово, установил се е в Пловдив, вероятно заради бизнеса. Но все още е доставчик на кабелна телевизия, според запознати с добра мрежа. 

Има син Марин, който според запознати живее в Карлово. 

 

 

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?