1553

Есенният панаир стартира на 19 септември

Международният технически панаир в Пловдив тази година ще е с нови дати. Деловият форум ще се проведе от 19 до 24 септември.

76-ото издание комбинира няколко специализирани изложби, посветени на машиностроенето, дигиталните технологии, строителството, зелената икономика и екопроизводството, химическата индустрия.

Специален акцент в предстоящия форум е електромобилната индустрия. Под наслов „Предизвикай бъдещето!“ ще бъдат представи концепциите за нова мобилност и постиженията на производителите на автомобили (електрически и хибриди), тягови батерии, споделено пътуване, зарядна инфраструктура и други компоненти, които оформят транспорта на бъдещето.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
dimitar

dimitar

30.08.2022 | 05:46

бърза и надеждна банкова кредитна услуга за всички Нашата офшорна банка е международна финансова институция, специализирана в международни споразумения за заеми. Ние предлагаме услуги от 5 000 евро до сума от 5 000 000 евро. Средствата са изплащаеми за период от 1 до максимум 30 години. лихвеният процент е 2,5% на година за всички ваши нужди, свържете се с нас по имейл: [email protected]

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?