Следвайте ни

Есенният панаир се отлага за догодина

viber icon

Традиционният международен технически панаир няма да се проведе тази есен в Пловдив. 76-тото издание се отлага за 2021 г. Информацията е поместена в сайта на изложбения център. Ръководството е взело това решение поради епидемиологичната обстановка в България и света, въпреки нагласата есенен панаир да има. В международен мащаб се отложиха доста прояви на панаирната индустрия.

Тази година се очакваха над 45 хил. посетители, а в ситуация на пандемемия е рисковано да се провежда такова мероприятие, коментира Катя Янева, пресаташе на панаира. Тя уточни, че  от останалите включени в календара събития за 2020 г. предстои провеждането на няколко, които са по-камерни и като цяло с по-малко присъствие на хора. 

От 30 септември до 3 октомври ще се проведе международното изложение за отбранителна техника и услуги „Хемус“. Чака се решението на Министерство на земеделието, под чиято егида се организира международната изложба „Природа, лов, риболов“. Заради коронавируса тя бе отложена тази пролет за 21 – 25 октомври.  

По същото време трябва да се проведе изложбата „Медикус, денто, галения“, европейският форум за социално предприемачество, изложението за мода и текстил „Текстейлър експо“, Италианският фестивал за красота и прическа, Булколекто и киноложките изложби. 

Мария Петрова

Мария Петрова

Журналист - екип "Бизнес"

Мария Петрова е ръководител на екип "Бизнес". От 2006 г. работи във вестник „Марица“. С награди от посолствата на USA и Ирландия и приз Зелено перо.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?