Есенният маникюр

Маникюр  -  семпъл и изчистен или декориран и обсипан с камъни. Тази есен е много щедра откъм тенденции в маникюра. Ноктите са тесни и издължени, с ръбести, а не със заоблени краища.

Есенните тенденции налагат няколко стила в маникюра:

Маникюр в стил „Креатюр"  -  дължината, формата и цветът на ноктите са в хармония с формата на пръстите и ръцете. Оформените в този стил нокти стоят много добре с маникюр с орнаменти, инкрустации и фолклорни мотиви.

Металическите цветове и нюанси  -  златисто, сребристо, бронзово и платинено, в последните години не са губили актуалност в маникюра. Сега отново излизат на преден план, за да направят ноктите екстравагантно- елегантни.

Представяте ли си есен без маникюр в стил „Вамп"? Невъзможно. Превърналият се в класика червеникаво-кафяв цвят на късо подрязани нокти едва ли някога ще излезе напълно от мода, дори да не е водеща тенденция. Тъмният маникюр в цвят сепия и графитено сиво също е актуален.

Неоновите цветове, които не слязоха от модния подиум за пореден сезон, продължават да светят и върху ноктите. Маникюрът в лилаво, фуксия, розово, жълто-зелено, е хитова тенденция пак и отново.

В пълен контраст с ярките неонови цветове е маникюрът в матови тонове. На пръв поглед безличен и обикновен, този стил придава естествена елегантност на ноктите.  

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?