Следвайте ни

Есенният базар в Капана с благотворителна „Нощ на Ангелите“

viber icon

Един от най-обичаните акценти от програмата на Капана Фест – авторският базар, се завръща тази седмица с изданието „Есенен Базар Капана“ и ще продължи пет дни - от 18 до 22 септември.

На ул. Райко Даскалов, в частта на Малката главна‘ пред Централни Хали ще си дадат среща 90 от най-добрите и изявени български хендмейд артисти, автори и творци. Те отново ще представят в сърцето на Пловдив уникални бижута, аксесоари, облекла, декори за дома, интересни био и натурални храни и напикти.

Под емблематичните фестивални флагчета ще ви очакват произведения на изкуството, удобни възможности за разхлаждащи питиета, разнообразни вкусотии за подкрепа. „Есенен Базар Капана“ ще превърне Пловдив в своеобразен музей на артистичността, свежите идеи и сръчността на българските занаятчии.

Тази година „Есенен Базар Капана“ ще постави акцент върху подкрепата за автори и местни артисти. Освен на новия подбор от занаятчии, публиката ще може да се наслади на концептуални грамофонни партита, всеки ден от 18:00 на WAMxMyVinyl music hub (в началото на базара откъм Римския Стадион). През сцената ще минат някои от най-добрите пловдивски DJ – Skill, Todd, Ramsey Hercules, ILKO, Visitor Q, Alphabet и много други.

„Капана Фест“ ще подкрепи и инициативата „Нощ на Ангелите“, с която да бъде поставено началото на едно ежегодно добротворчество в Пловдив! В нощта на 17-ти септември екипът ще предостави безвъзмездно малка част от базарния си инвентар и ще изгради благотворителен мини базар на Ядрото в кв.Капана, намиращо се на ул. Загреб.

С българския бранд за градска мода What a Monstar ще бъде изградена музикална сцена в магазина на марката на ул. Златарска 22, на която местни музиканти ще се изявят в подкрепа на Ангел. Събитието и активностите в нощта на 17-ти събират средства за 34-годишния баща на три деца Ангел, който се сблъскват с кошмарната диагноза - остра миелоидна левкемия.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?