Следвайте ни

Елия от "4Magic" готова за актриса

viber icon

Сладкогласната Елия Тодорова от пловдивската момичешка група "4Magic" отправи взор и към киното. Тя премина курс в академията за филмово изкуство на актьора Димитър Маринов в София. Изпълнителката се включи в интензивната група и направи монолог от пиесата "Зелената котка". В групата участваха общо 10 кандидати. 

"Актьорското майсторство е една от страстите ми, освен музиката. Исках да изкарам курс точно при Димитър Маринов, защото той е голям професионалист и невероятен актьор, на когото се възхищавам. Той ни учи да пречупим мисленето си и да не играем по шаблон, а всеки да бъде себе си", заяви за "Марица" Елия. 

Заниманията са били проведени в рамките на една седмица, в шест сесии по пет часа. Маринов преподавал заедно с мениджърката Павлина Величкова, а накрая на курса изпълнителката от Пловдив получила сертификат от академията, който може да надгражда винаги.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?