1553
Следвайте ни

Екшън в Пловдив: Викат полиция заради пътник без маска 

viber icon

Пътник в рейс от градския транспорт в Пловдив сътвори истински екшън, след като се заинати и не пожела да си сложи предпазна маска, научи "Марица".  Грозните сцени се разиграли по линия номер 29, която се движи по маршрут от квартал "Смирненски" до квартал "Тракия".

Пловдивчанинът се качил от спирка на бул. „Санкт Петербург“. Кондукторът забелязал, че е без маска и побързал да му направи забележка, като отправил и съвет, за да не последва санкция.

Пътникът отказал категорично. Последвала забележка и от част от пътниците в автобуса, който
бил пълен, но и това не го трогнало. 

Виждайки, че направените забележки нямат никакъв ефект, шофьорът решил да се намеси. Предупредил го, че ако до секунди не сложи предпазна маска, ще го свали от рейса. 

Упоритият пловдивчанин отвърнал, отвърнал, че си е платил билета и няма как да бъде свален от автобуса. Тогава шофьорът се вбесил, спрял и се обадил на тел. 112.

След малко на място пристигнали униформени от Пето районно. Те подканили пътника да слезе, но последвал отказ. Заявил, че няма маска, бърза да се прибере и че си е заплатил билетчето. След настояване, пловдивчанинът бил свален, но инатът продължил.

Отказал да предостави личната си карта. Това мотивирало полицейските служители да му разяснят, че е необходимо да бъде закаран до районното управление с цел установяване самоличността му. Тогава от притеснение извадил от раницата си лична карта, като униформените 
забелязали, че в нея има маска, но въпреки това не я поставил и излъгал по-рано. 

Пътникът продължил съпротивата си към извършваната проверка, правейки опит да заснеме полицаите с телефона си. Последвала санкция в размер на 300 лв. за нарушаване на въведените противоепидемични мерки. 

Пловдивчанинът обжалвал, но магистратите били безмилостни и потвърдили глобата. 

 

заб. СНИМКАТА Е ИЛЮСТРАТИВНА 

 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

Майна

Майна

21.11.2021 | 01:37

Този човек е ЧОВЕК с големи букви и истински гражданин и пловдивчанин а ме като Лай-ната болшевишки правили му забележка за маска . Ковид идио-ти. НД НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ЕВРЕЙСКА КОВИД ДИКТАТУРА

Отговори
4 5
Аларма от куха лейка

Аларма от куха лейка

20.11.2021 | 20:06

Тони чифутчето с кривата чифутска глава отново пушта чифутски фейс новина от минало свършено време И главния герой е МАСКАТА и любимата на чифутите ГЛОБА Ама ние трева не пасем и сме наясно че куките тапи са писали във акта НЕПОДЧИНЕНИЕ НА КОНТРОЛЕН ОРГАН без повече да се упоменава във какво се е състояло неподчинението А тези актове на куките фърчат на прима виста в Българския съд а и при липсата на адвокат Човечеца е обрекан на правосъдие Но Тони кухата чифутска лейка драска новини за кухи дрънчащи лейки

Отговори
2 4
Магарица

Магарица

20.11.2021 | 19:09

Не спира с Ковид истерията. Срещу инакомислещите хора ли тръгнах те жълто лайняно сайтче. Ако това е вярна а не фейк новина, и човека е тръгнал да обжалва, съдът би го оправдал него. Няма закон за носене на маски, а такъв забраняващ покриването на лицето. Четете мърши.

Отговори
8 12
Искаме промяна!

Искаме промяна!

20.11.2021 | 18:25

Няма, какво да размишляват хората! Те са наясно, че хунтата трябва да бъде свалена от власт и да се даде шанс на обикновените хора да живеят като нормални в страна пр Европейския съюз! До сега това не беше възможно, бандитите и бруталните крадцци бяха завладяли страната и всички ние им се подчинявахме чинно! Те заграбиха милиарди от нашите данъци! Станаха най-големите олигарси в страната! Сега имаме алтернатива и това е! Неговото име е Р. Р.!!! Другия е креатура и е представител на ББ! С него няма да се случи промяната!

Отговори
15 20
Алоуу

Алоуу

20.11.2021 | 18:28

Пий си хаповете и лягай да спиш.

Отговори
13 4
Ало, ало!

Ало, ало!

20.11.2021 | 18:48

Ти си пълен смешник бе Алоу! В кой свят живееш! Този е мене ти у лево устичката може само да прави фалацио! Стига са ни управлявали, крадци и бедни души!

Отговори
7 10
Хаха

Хаха

20.11.2021 | 19:56

Ма той рундю е с една богата душевност...

Отговори
2 0
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

20.11.2021 | 18:18

Ами тъпа.к с тъпака ти,като имаш маска защо не си я сложил.За какъв к-р си я купил,след като си нямал намерение да я слагаш.

Отговори
21 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?