2374

"Ефективни присъди за насилие над животни": Десетки протестират на главната в Пловдив

Десетки на протест в защита на животните в Пловдив. Хората се събраха заедно с домашните си любимци пред Пощата на главната улица. 

Те поискаха ефективни присъди за всички, които упражняват насилие над животни. Според протестиращите зоополицията не работи, поискаха година затвор за всеки, който оказва насилие на животно, защото утре може да посегне и на човек.

Протест в защита на животните се провежда и в Бургас.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Много протестъри, малко акъл

Много протестъри, малко акъл

05.12.2022 | 00:24

Оставих си кучето пред магазина до пощата за минути (че къде иначе) и за това някаква леля дойде заядливо да ме пита на кого било кучето и защо лаело... Ами да мяука ли? Аман от псевдоактивисти.

Отговори
2 0
Ема

Ема

04.12.2022 | 19:08

Каква извратен държава... Полицаи загинаха,няма протести,хартиена бюлетина,мижав протест...Хора,живи ли сме...

Отговори
1 1
А вие?

А вие?

04.12.2022 | 22:05

Защо не се вдигнахте вие? Или друг въпрос. Този протест е смислен. Защо не го подкрепихте? Имаше протест за хартиената бюлетина, защо не излязохте? Ами за Росенец, ами за КТБ, ами за мигрантите, ами за Спешна помощ (чийто протест извън България беше подкрепен от 200 000 хиляди души!!!), ами за проектът около Гребна база, ами за Панаира, ами за другите неща? Не стига, че някой е застанал с лицето си да защитава своята кауза, ами и ще му вменявате вина, че го прави. Вие жива ли сте?

Отговори
2 1
Жоро

Жоро

05.12.2022 | 08:15

Едното няма нищо общо с другото! Полицаи загинаха ,лека им пръст, но това не значи,че трябва да няма закон за затвор за изродите измъчващи животни.

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?