Следвайте ни

Една трети от съветниците ги няма на сесията НА ЖИВО

viber icon

Сесията на Общински съвет Пловдив започна с кворум от 34 съветници или без 1/3 от общия им брой. Кворумът е доста нисък в сравнение с предходни сесии, като не е изключено по време на заседанието да се съберат повече общинари.

Заради увеличения брой от заразени в страната и областта сесията се провежда отново в Дома на културата „Борис Христов“.

Заседанието се води от зам.-председателя от ГЕРБ Стефан Дедев. Причината е, че Александър Държиков е болен от COVID-19. Тодор Чонов пък е заел мястото на кмета Здравко Димитров, който също е положителен и се лекува.

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Ерхан

Ерхан

18.11.2020 | 11:07

Маврова, 34 от 51 са две трети присъстващи. Поне научи елементарната математика

Отговори
2 1
Съветник

Съветник

18.11.2020 | 10:41

Споко, пред екраните сме,но в медицинските сериали. Знаем за ситуацията в болниците,но ни е казано нищо да не правим, според плана Ковид- хаоса ще свърши работа вместо самият вирус.

Отговори
1 1
Ужас

Ужас

18.11.2020 | 10:35

С.мешници! С какво ще се занимавате? Или просто се събирате ,за да си вземете паричките за присъствие на сесия? Града е пламнал с вируса,на болните се отказват линейки...Някой от вас случайно да го знае?

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?