49

Един от магазините на Lidl в Пловдив отваря врати с обновена визия

Магазинът предлага на клиентите още по-удобно и лесно пазаруване

Лидл България откри днес своя обновен магазин в гр. Пловдив. Обектът на веригата на  бул. „Македония 97A“ в кв. „Христо Ботев“ посрещна клиентите си с модерна търговска зала и много подобрения, осигуряващи още по-бързо и лесно пазаруване. 

За приятната обстановка в магазина до голяма степен допринасят новите по-свежи и модерни цветове на регалите, включително и в зоната за прясно изпечени хляб и хлебни изделия. А още по-лесен и бърз избор на клиентите предлага новата подредба на стоките, презентирани така, че да представят последователно продукти, които обичайно се консумират заедно. 

Вследствие на обновената подредба значително по-големи са зоните за плодове и зеленчуци, както и за месо и охладени продукти. Изцяло подменени са витрините и раклите за месо, охладени и дълбоко замразени продукти. По този начин клиентите ще имат по-голям избор на продукти и по-добро представяне на стоките, което допълнително ще улесни пазаруването. В допълнение, новото хладилно оборудване е и с по-добра енергийна ефективност и с изцяло с естествен хладилен агент, щадящ околната среда.

За по-бързото обслужване на клиентите допринасят и подменените касови маси, които вече са с двоен модул за опаковане на продуктите. 

Освен с променен облик и модерна визия, реновираният Lidl магазин в Пловдив посрещна първите си клиенти и с много изненади. Веригата зарадва стотици посетители със специални подаръци и изгодни оферти още през първия ден от отварянето на обекта.

Компанията ще продължи да обновява търговската си мрежа с цел да осигури на своите клиенти още по-приятно потребителско изживяване. Така с направените подобрения, внимателно подбрания асортимент и характерното за Lidl оптимално съотношение качество-цена, веригата се превръща в любим избор на своите клиенти както за ежедневното, така и за седмичното семейно пазаруване. 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Оставам завинаги Ваш клиент! Браво, ЛИДЛ!

Оставам завинаги Ваш клиент! Браво, ЛИДЛ!

11.04.2022 | 19:45

Lidl дава възможност за работа на всички украински граждани, получили временен статут на закрила в страната. Компанията отваря за тях свободните си позиции в магазините в няколко града, както и в логистичния си център в с. Равно поле, София. "В тази изключително тежка ситуация, в която се намират хората на Украйна, искаме да помогнем своевременно и по възможно най-ефективния начин на всички, получили статут на временна закрила у нас. Вярваме, че възможността да започнат сигурна работа е важна стъпка, с която да им помогнем да се устроят в страната ни“, коментира Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България.

Отговори
1 1
Браво на Lidl!

Браво на Lidl!

11.04.2022 | 18:22

Цветовете на Свободата!

Отговори
1 0
ГОЧО

ГОЧО

11.04.2022 | 10:50

ДОБРЕ,ЧЕСТИТО,НО КОГА ЩЕ ИМА АГНЕШКО В ЛИДЛ МАГАЗИНИТЕ?ЧААКАТЕ ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ,ЗА ДА СЕ ИЗБИЕМ НА ОПАШКИТЕ!!!

Отговори
4 2

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?