1553

Двама кметове и няколко хубави Елени черпят за имен ден

Куп известни пловдивчани вдигнат наздравица днес на  Св. св. Константин и Елена. Кметът на район "Тракия" Костадин Димитров ще празнува на събора в село Браниполе. За доброто настроение на  всички гости на селото от Родопската яка ще се грижат музикантите от оркестър "Чановете".

Неговият колега - кметът на "Южен" Костадин Язов, също ще почерпи на имения ден. Общинският съветник Константин Георгиев ще празнува със семейството си в село Белащица. Този път той ще опита от гозбите на жена си. На масата ще има любимите му ястия - руло "Стефани", гарнирано с пресни картофки и салата от маруля.

Освен тях именяци днес са общинският съветник Костадин Гаров, бившата депутатка от "Воля" Елена Пешева, актрисата от Пловдивския драматичен театър Елена Кабасакалова, бившите футболисти на Ботев - Костадин Костадинов и Костадин Видолов, шефът на Археологически музей Костадин Кисьов и други. 

Св. св. Константин и Елена е празник и за вестник "Марица". Днес ще черпят зам. главният редактор Костадин Аршинков, Елена Пешич от отдел "Реклама" и Елена Йорданова - най-младият ни графичен дизайнер.  

 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?