49

Двама именици казват „Да” навръх Гергьовден

Шест двойки младоженци ще се врекат във вярност навръх Гергьовден в Пловдив. Това каза за "Марица" директорът на общинското предприятие "Радостни обреди" Чудомира Пинджева. Три от ритуалите ще се проведат в Централния дом на младоженците, а останалите ще са в обредния дом в "Тракия". За двама от младоженците празникът ще е двоен, защото носят името Георги.

Единият именик, който от днес вече ще е семеен, е Георги Никифоров, а дамата на сърцето му е Силвия. Започнали са връзката си преди година, работят в една и съща фирма. Георги отговаря за IT, а тя е специалист качество. Той е родом от Севлиево, а тя - от Мадан. Желанието им било да сключат брак на 2 февруари т. г., но не успели. Причината да изберат месец май е, че той е техният месец. И двамата имат празник - той е именик на 6 май, а тя има рожден ден на 30-и.

Десет двойки избраха да заформят семейни огнища вчера - на 5 май. Въпреки че е работен ден, те са си харесали датата заради повтарящите се петици и вярват, че тя ще им донесе щастие и благополучие. 

Изключително голям интерес има и към датата 7 май. Сватбените церемонии ще бъдат общо 15. От тях 9 са в Дома на младоженците, а шест двойки ще си кажат "Да!" на изнесени ритуали. Графикът е запълнен, а влюбени ще се вричат във вярност през 30 минути. 

.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?