Следвайте ни

Двама братя въртят бранда Two brothers

Емил Доевски е главен готвач, а по-малкият - Димитър, се занимава с всичко останало

Нов бранд Two brothers с непозната за Пловдив обяснителна формулировка Food и Fun /храна и забавление/ отвори в началото на лятото в квартал Каменица. Не е само ресторант, не е бар, не е локал, не е и питейно заведение. От всичко по малко е, обясняват от управата на заведението. Модерният обект е на мястото на ресторант „Класик”, който затвори преди Нова година.

 


Two brothers, както личи и от името, се управлява от двама братя - Емил Доевски в ролята му на главен готвач и по-малкия Димитър, който се занимава с всичко останало. Местата са 157.

Концепцията на нашето заведение е съвсем нова за Пловдив и определено е предизвикателство, признава Димитър Доевски. Тук има DJ, който да се вихри вечер, и две момичета, които да предизвикват останалите клиенти да танцуват, фамозен барман, спец в коктейлите, и китара и саксофон за тематичните музикални вечери.

В същото време храната не е оставена на заден план. Имаме идея да каним в определени дни най-добрите майстор-готвачи от цяла България, които да готвят не в кухнята, а пред гостите. Самите те също могат да участват в това. Бармани ще правят показно как се правят коктейли не зад бара, а в центъра на заведението.

На откриването например клиентите се забавляваха с приготвяне на сладолед с течен азот насред ресторанта, разказва управителят Радослав Димитров.

 

 

Вяра Порязова

Журналист

Вяра Порязова е завършила „Макроикономика” в ПУ. Има 2-годишна специализация по „Икономическа и политическа журналистика” към ФИСН в ПУ и курс към „Европейски стандарти в медиите”.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?