Следвайте ни

Два басейна в Пловдив пред закриване

Пред закриване са два от  от най-посещаваните басейни в Пловдив – „Нептун“ и новият „Колибри“. Данъчните са им хвърлили мерника заради нарушения, които предполагат запечатване до 5 дни. Заповеди за това са издадени, а от „Колибри“ вече обжалват акта на НАП. До излизане на съдебното решение, басейните ще работят. Редовните им клиенти се надяват санкциите да влязат в сила след активния летен сезон.

„Нептун“ се стопанисва от софийската фирма „Дайли“ ООД. Съдружници в него са Владимир Сотонов, Лидия Станоева, Наско Тодоров и Николай Щерев. Бар и басейн „Колибри“ се държи от „Галванотех“ ЕООД, с управител и едноличен собственик Димитър Манолов. 

Мария Петрова

Ръководител екип „бизнес“

Мария Петрова е ръководител на екип "Бизнес". От 2006 г. работи във вестник „Марица“. С награди от посолствата на USA и Ирландия и приз Зелено перо.   Още

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (3)

Пловдив пред затваряне

22.08.2019 | 17:20
7 4

След мамин ИМПЕРИАЛист инДжинеринг Иб. Тотев градчето със затихващи функции е ЦЯЛОТО ПРЕД ЗАТВАРЯНЕ, не само чорбицата . . . Която чорба заема привлекателни КВАДРАТУРИ пространство, отлични за устройване на ИМПЕРИАЛчета за мама, братко, балдъза и др., мн, др. Има още някой месец да задвижим и такава далавера, не ли?

Pd004

22.08.2019 | 16:31
3 2

Това са само компенсаторни мерки за подпомагане на туризма в РБ. Пловдивчани да не се плицикат евтино в Пловдив, а да палят колите и айде на черното море. Там ги чакат с отворени джобове.

сиси

22.08.2019 | 13:51
26 8

В НАЙ ЖЕГАВИЯ МЕСЕЦ,, ЕДИН ОТ НАЙ СПОКОЙНИТЕ И ЧИСТИ БАСЕЙНИ БЕЗ МАНГАЛСКА НАПАСТ НЕПТУН ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН!!!! ОТДАВНА АДМИНИСТРАЦИЯТА НА МАМИН ТОТЮ МУ ТЪРСИ ЦАКАТА ЗА ДА ГО ПРЕВЗЕМАТ "НАШИ" ХОРА БЛИЗКИ ДО тОТЕВ!!! ХАЙДЕ ДА ВИДИМ КОЙ ЩЕ МЕ ОПРОВЕРГАЕ!!

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?