44

Дракон на Главната подлуди фенове на "Игра на тронове"

Пловдивчани са сред най-верните фенове на един от най-успешните сериали на последното десетилетие - „Игра на тронове“. Още преди повече от година стана ясно, че се готви сериал, който ще разкрие предисторията на събитията с любимите герои. Всички брояха дните до премиерата и ето че най-накрая тя ще бъде факт на 22 август. Сериалът носи името „Домът на дракона“ и ще върне зрителите 200 години преди събитията в „Игра на тронове“.

По повод предстоящата премиера на Главната в Пловдив вчера бе позиционирана гигантска драконова глава. За минути тя се превърна в истински хит и до нея за снимка за спомен се наредиха стотици пловдивчани и туристи. Драконът се вижда отдалеч и определено се превърна в атракция и огромна ценност за лудите фенове на сериала по книгата на Джордж Р. Мартин. Главата обаче ще остане само в рамките на днешния ден, така че всеки желаещ е поканен да използва момента и да се превърне в главен герой от поредицата дори и само за миг.

Предисторията „Домът на дракона“ проследява господството на дом Таргариен над Седемте кралства в момент на разклащане и назряваща гражданска война. Преди раждането на своя син - крал Визерис, изненадващо провъзгласява дъщеря си Ренира за свой наследник. Когато управникът става баща на момче, в действие се задвижва план за премахването на законния наследник на железния трон. Оплетени в кроежи и интриги, двете страни ще се сблъскат и ще сринат баланса в управлението на Седемте кралства, а зрителите ще видят дома, съграден от дракони, сринат до основи от самите тях.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?