Следвайте ни

Достъпни и вкусни предложения от „Note Di Vino“ за дома и офиса

viber icon

Достъпни и вкусни предложения от „Note Di Vino“ за дома и офиса.

Една стара японска поговорка гласи: „Пожелавам ти да живееш в интересни времена“. Е, по интересни от тези, в които се намираме в момента, здраве му кажи! Изправени пред изпитанието наречено COVID_19, всеки един от нас се налага да се раздели с досегашния си ритъм на живот. Извънредната ситуация налага промени, които ни засягат както в личен, така и в професионален план. Ограничихме социалните си контакти, затворихме се по домовете, за да спрем разпространението на вируса, трансформира се работния процес с работа на смени, или дистанционно, където това е възможно, затварят се бизнеси…

Екипът на ресторанти „Note Di Vino“ не остана безучастен към така създалата се ситуация. Още на 13.03.2020 г., те показаха своето отношение като затвориха ресторанта за клиенти и пуснаха следния статус в социалната мрежа:

„Подкрепяме 100% усилията на българската държава, за навременно справяне със заразата от коронавирус!!! Като граждани, смятаме предприетите действия за абсолютно адекватни! Като част от най-пострадалият и засегнат бранш, изразяваме надеждата, че държавата ще предприеме също и адекватни мерки за компенсации на огромните щети, които понасяме в момента! Затваряме от днес до 29 март.
Вярваме, че живота и здравето на българският народ са най-важното нещо!
Заедно ще излезнем по-силни от това бедствие! Бъдете здрви, стойте си вкъщи и ограничете излизанията си до минимум!“.

В услуга на домакините, които работят от вкъщи или всички онези, които не могат да напуснат работните си места, екипът на ресторанти „Note Di Vino“ предлагат онлайн поръчки и доставки, като ежедневно качват на страницата си във facebook менюто за деня. Готвачите и персонала, заети с приготвянето и доставката на храната, работят при стриктен контрол и спазвайки всички необходими здравно-хигиенни изисквания. Адекватни на новата ситуация са и цените, които са максимално изгодни и достъпни, за високото качество и вкус на предлаганите ястия.

Предизвикателството да си 17 години на пазара, да си разпознаваема марка, еталон, за много прохождащи заведения, да си спечелил не просто клиенти, а приятели, да си доказал своята коректност, високо ниво и гъвкавост, задължиха ресторантът да остане „отворен“, но под нова форма. Менюто в „Note Di Vino“ е изключително разнообразно и богато. Всеки ден се приготвят няколко вида супи и свежи салати, аламинути и вкусни ястия за дома и офиса. Предлагат се над 10 вида пица, специални плата с пресни меса на BBQ MIBRASA, домашно приготвени тестени изкушения като хлебчета и различни видове фокачи, няколко неустоими десерта. Ежедневно при определени условия има и различни бонус-изненади към вашата поръчка – бутилка изискано вино или десерт ще направят вечерята ви съвършена!

Нашите предложения можете да разглеждате на страницата ни във фейсбук, а телефона за поръчки е 0899 10 10 87. Приемаме заявки всеки ден от 12.00 до 21.00 ч, като минималната сума за поръчка е 20 лв., а за такива над 60 лв. доставката е безплатна!

 

Ние от „Note Di Vino“ ви призоваваме да сте отговорни към себе си и другите, и ви пожелаваме здраве!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (9)

Франкенщайн дебил с черни петна и още нещо

26.03.2020 | 09:43

Да ти се вижда,, красиф,, на това се казва,, пречупен, измамен или изкривен образ под,, мъжко яке,,..! (Чуждата пара, прай борбата..!)

Отговори
0 0

Четете

25.03.2020 | 20:13

Коментара под статията "правителството дарява 20хил.лева......"във PLOVDIV 24 ......А според вас къде ще отидат парите....само БАрса.

Отговори
1 0

Друг

25.03.2020 | 14:40

По-грозна пица не бях виждала,ха- ха

Отговори
1 1

Друг дебил

25.03.2020 | 15:29

То и като погледнеш огледалото, пак няма да видиш по-грозна картина...

Отговори
1 0

Друг

25.03.2020 | 14:34

Това платена реклама ли е или скрита такава?

Отговори
1 0

До Иво

25.03.2020 | 11:47

Питай майка си, тя знае много езици, ти знаеш де, няма какво да ти напомням...! (Живееш с катунарка, беше женен за такава, та е срамно да питаш такива работи и си етнос...!)

Отговори
1 1

Поправям грешките на таблтчету

25.03.2020 | 10:17

Столово вместо стилово, желая вместо жекая, същия вместо също...!

Отговори
1 3

Скъпи помии не жекая

25.03.2020 | 10:12

По добре моите да, ям, поне съм свикнала на тях, това не е готвене, снощи шеф Михалчев, му представиха рецепта с безброй съставки, по скоро подправки, на това му казвам готвене, браво шеф, стилово готвене за вкъщи и него всеки не може, но е друго., заради младеж с мръсните си ръце готвиш, подготвяйки ти условия също..!

Отговори
1 4

Иво

25.03.2020 | 10:23

Ти български разбираш ли? Или си от тези, дето скоро се завърнаха от чужбина и си забравила езика?!

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?