3906

Доц. Стефан Шивачев представи книгата си "Пловдивската индустрия и нейните създатели (1878-1947)"

При голям интерес протече срещата на Gentlemen's Club Philippopolis с доц. Стефан Шивачев, който изнесе беседа за историята на пловдивската индустрия. Вълнуващият разговор се състоя на уиски и пура в бар "Whisky Library". Събитието бе организирано от Gentlemen's Club Philippopolis съвместно с "Издателство Балкански Културен Форум". Водещ на беседата бе историкът доц. Стефан Шивачев, който представи книгата си "Пловдивската индустрия и нейните създатели (1878-1947)", разкриваща интересни факти от живота на индустриалците, формирали съвременния облик на Пловдив. 

 

 

Доц. Шивачев, който бе директор на Исторически Музей Пловдив до 2022 г., разказа за живота и съдбата на личности от пловдивския бизнес елит като Христо Г. Данов, Антон Папазов, Пантелей Генов, Павел Калпакчиев, Магърдич Томасян, Димитър Кудоглу и др. 

Присъстващите станаха свидетели на изключително редки фотографии от този динамичен период в пловдивската история. 

На събитието присъстваше като почетен гост общественикът и предприемач инж. Любозар Фратев, който е издател на книгата.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
oliver

oliver

08.03.2024 | 20:57

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Отговори
0 0
Леле мале

Леле мале

08.03.2024 | 17:35

Като гледам КОЙ е зад автора - тръпки ме побиват! Та фенът на Фолксваген и КАМАЗ - това ли е лицето на пловдивската индустрия ? Срам за града ни е този "почетен гражданин" - татарски зет! УУУУУУУУУУУУУУжас! Този индивид не е създател на индустрия, а .... Срааааааааам!

Отговори
1 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?