Следвайте ни

Доброволци запретват ръкави да изчистят Младежкия хълм

viber icon

По време на Европейската седмица на физическата активност и спорта - MOVE Week, която тече в момента,  ще се състои акция по почистване на различни зони на територията на Младежки хълм. 

Събитието е отворено за всички ентусиасти в неделния следобед на 30 май, които искат да се присъединят и забавлявайки се да направят града си по-чист и красив.

Събитията от кампанията ще бъдат със забавен и обучителен характер и ще съчетаят полезното с приятното.  Акциите ще бъдат съпроводени от музика, а най - активните включилите се в тях ще получават подаръци под формата на растения за засаждане, кошчета, картички със семена или други малки наградки.

Локациите за провеждане на събитията ще бъдат предварително обявени в уебсайта на _Място България - thespot.bgbeactive.org, фейсбук и инстаграм, както и на самите избрани места чрез поставяне на информационни покани. Следете кампанията в специално създадената страница: thespot.bgbeactive.org/junk-around-plovdiv-withoutwaste/

*По време на събитията ще бъдат спазени всички предписани мерки за безопасност с нужната дистанция, осигурени консумативи, дезинфектанти, ръкавици, чували стикове за събиране на смет, репеленти както и извозване на отпадъците на специално определени за целта места. 

Още идеи как да живеем в по-чиста среда  може да откриете на сайта на инициативата thespot.bgbeactive.org

           

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

А доброволците

А доброволците

29.05.2020 | 21:54

Които замърсяват младежкия хъм е редно да получат по една картичка с определена глоба.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?